Libnet.ro
UNICEF

16:15

Presedintele Pro Romania: Nu vom vota legea offshore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Pro Romania: Nu vom vota legea offshore

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca membrii acestei formatiuni nu vor sustine in Parlament proiectul legii offshore, iar in ce priveste directiva europeana privind combaterea spalarii banilor va fi luata o decizie abia dupa ce reprezentantii Guvernului vor explica efectele transpunerii acesteia. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota legea offshore. Nu cred ca viitorul resurselor naturale ale Romaniei poate fi decis de Dragnea si Tariceanu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca formatiunea pe care o conduce nu va vota in Parlament proiectul legii offshore, informeaza Agerpres. Astazi am avut o prima reuniune a noii conduceri.

Primul Congres al Pro Romania: Ponta, singurul candidat la presedintia partidului. Florin Jianu si Robert Negoita, printre invitati

Victor Ponta este singurul candidat pentru functia de presedinte al Pro Romania la congresul care se desfasoara duminica, la Romexpo, iar pentru cele trei functii de prim-vicepresedinte s-au inscris Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si Nicolae Banicioiu. La inceputul congresului au fost invitati si au tinut si cate un discurs Florin Jianu si primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Victor Ponta, ales presedinte al Pro Romania

Fostul premier Victor Ponta a fost ales ieri presedinte al partidului Pro Romania, in cadrul primului congres national al formatiunii politice, conform Agerpres. Din cei 876 de delegati cu drept de vot prezenti la congres, 871 au votat pentru alegerea lui Victor Ponta ca presedinte al partidului .

Deputatii au parut plictisiti de explicatiile ministrului Energiei, Anton Anton, pe Legea offshore

Ministrul Energiei i-a plictisit aparent pe parlamentari, la dezbaterea Camerei Deputatilor asupra Legii offshore. Unii dintre ei se uitau pe telefoanele mobile, altii susoteau in banci sau se plimbau prin sala cu mainile in buzunare. La finalul discutiilor mai erau in plen doar 50 de alesi, potrivit Mediafax. De la dezbateri au lipsit chiar cei trei deputati ALDE care au participat la negocierile cu liderii coalitiei de guvernare pe Legea offshore, respectiv Varujan Vosganian, Andrei Gerea si fostul ministru al Energiei, Toma Petcu.

Ministrul Energiei vine n Parlament pentru a prezenta pozitia Guvernului privind legea offshore

Ministrul Energiei Anton Anton va participa, incepand cu ora 18. 00, la Ora Guvernului, dupa plenul de luni al Camerei Deputatilor pentru a prezenta pozitia Executivului pe Legea offshore, la solicitarea USR. Pe de alta parte, luni ar urma sa aiba loc noi negocieri intre Liviu Dragnea si Kelemen Hunor asupra legii, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Discutii UDMR-PSD pe legea offshore. Szabo Odon: Aceasta investitie n exploatare trebuie sa se realizeze, trebuie discutat cu cifrele pe masa

Liderul deputatilor PSD Vasile Suciu si viceliderul deputatilor UDMR, Szabo Odon, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca lideri ai celor doua formatiuni politice au avut discutii, in ultimele zile, despre legea offshore. UDMR sustine exploatarea, dar asteapta sa vada varianta finala din comisii.

Ministrul energiei, invitat la Camera Deputatilor; tema - Legea offshore

Ministrul energiei, Anton Anton, este invitat astazi in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, tema dezbaterilor fiind Legea offshore.

Negoita, la congresul Pro Romania:Tot ce inseamna politica azi starneste antipatii din cauza liderilor politici. Sa fim Pro Romania, un demers in care cred

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoita, a participat duminica la primul congres al partidului Pro Romania, fondat de Victor Ponta. Acesta a tinut inclusiv un discurs in care a declarat ca, intr-o perioada in care e trendy sa fii contra, a fi Pro Romania e un demers in care crede. Edilul Sectorului 3 a mai precizat si ca tot ce inseamna politica starneste acum antipatii din cauza liderilor politici.

Ponta, ales presedinte al Pro Romania, sageti catre Dragnea: Un lider adevarat nu isi foloseste partidul ca scut pentru el (VIDEO)

Victor Ponta a fost ales presedinte al partidului Pro Romania in cadrul primului congres national al formatiunii politice, informeaza B1 TV. Fostul premier nu a ezitat si a lansat un nou atac la adresa sefului.

Pro Romania se reuneste astazi in primul Congres national

Pro Romania se va reuni astazi in primul Congres national care se va desfasura la Romexpo, acesta fiind precedat de mai multe dezbateri cu societatea civila, parteneri sociali si mediul academic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )