Libnet.ro
UNICEF

12:46

Senatorii ar putea fi chemati mai devreme din vacanta. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Senatorii ar putea fi chemati mai devreme din vacanta. Care este motivul

Senatorii ar putea fi chemati mai devreme din vacanta intr-o sesiune extraordinara pentru a discuta cererea de reexaminare trimisa de Klaus Iohannis in cazul legii offshore. La inceputul lunii iulie,. continuă pe Antena3

Alesii, chemati din vacanta pentru legea Offshore

Senatorii ar putea fi chemati mai devreme din vacanta pentru o sesiune extraordianra, sa voteze cererea de reexaminare trimisa de presedintele Iohannis in privinta legii Offshore, o lege care a intrat si in at.

Pisica refuza sa mai manance din farfurie oricat de foame ii era. Primea in schimb fericita doar pungutele cu hrana. intr-o zi, o femeie a decis sa o urmareasca si a filmat tot. Este incredibil asa ceva! (VIDEO)

Pisica refuza sa mai manance din farfurie, oricat de foame ii era. Asa ca intr-o zi, o femeie care ii aducea des mancare a decis sa o urmareasca pe strazi. Asa a.

Wall Street:Apple inchide n crestere si devine prima companie privata din lume care a depasit 1.000 de miliarde de dolari pe bursa/ TOP 10 cele mai scumpe companii

Apple a inchis in crestere sesiunea bursiera de joi de la New York ajungand la 1. 001,7 miliarde de dolari devenind astfel prima companie privata din lume care a depasit, in termeni de capitalizare bursiera, pragul de 1. 000 de miliarde de dolari, potrivit AFP. Dow Jones a cotinuat sa scada -0,03%), dar Nasdaq, impulsionat de Apple, a cunoscut o noua zi de crestere 1,24%).

Scoala gratuita de programare. Peste 80% din cursantii care au absolvit sunt inclusi, in prezent, in piata muncii

Vara suntem pusi pe distractie, dar putina pregatire nu strica. Mai ales daca la finalul cursului s-ar putea prefigura promisiunea unui job in IT. Daca mai pui ca scoala de programare este gratis,.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )