Libnet.ro
UNICEF

13:00

Varujan Vosganian, despre legea offshore: ALDE nu va fi intimidat. Modelul de urmat este Olanda / Care sunt interesele statului olandez in exploatarea resurselor din Marea Neagra

B1 B1,
Varujan Vosganian, despre legea offshore: ALDE nu va fi intimidat. Modelul de urmat este Olanda / Care sunt interesele statului olandez in exploatarea resurselor din Marea Neagra

Deputatul Varujan Vosganian mentine pozitia dura in negocierile privind legea offshore in ciuda criticilor caruia ii sunt aduse. Parlamentarul ALDE arata ca acest proiect de lege trebuie sa fie unul care sa of. continuă pe B1

Legea offshore nu va duce la ruperea coalitiei

Liderul grupului ALDE din Camera Deputatilor, Varujan Vosganian, a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca nu exista pana acum semne ca legea offshore ar putea duce la ruperea coalitiei de guvernare cu PSD.

Noi discutii pe legea offshore. Vosganian: Companiile au ridicat obiectii cu privire la impozitul pe venitul suplimentar

Liderul grupului deputatilor ALDE, Varujan Vosganian, a declarat miercuri, dupa discutiile pe Legea Offshore intre grupurile parlamentare si reprezentantii companiilor petroliere, ca investitorii nu sunt de acord cu introducerea impozitului pe venitul suplimentar.

Discutiile pe legea offshore, reluate. Vosganian: Investitorii nu sunt de acord cu introducerea impozitului pe venitul suplimentar

Investitorii nu sunt de acord cu introducerea impozitului pe venitul suplimentar in legea offshore, insa liderul grupul parlamentar al ALDE de la Camera Deputatilor, Varujan Vosganian, considera ca acesta este obligatoriu, o solutie de compromis intre stat si companiile petroliere fiind ca legea odata votata sa nu se schimbe pana in 2028.

Fost director SPP, atac dur la Tariceanu si Vosganian: Ati luat bani pentru a facilita celor de la ExxonMobile obtinerea de profituri imense in dauna statului roman prin legea offshore?

Dumitru Iliescu, fost director al SPP, a lansat un atac dur la adresa liderilor ALDE Calin Popescu Tariceanu si Varujan Vosganian pentru pozitionarea acestora impotriva legii offshore. Acesta sustine ca cei doi ar.

Noi discutii pe Legea Offshore in Parlament: Investitorii nu sunt de acord cu impozitul pe venitul suplimentar

Liderul grupul parlamentar al ALDE de la Camera Deputatilor, Varujan Vosganian, a declarat miercuri ca, in privinta Legii offshore, statul roman trebuie sa castige cel putin atat cat castiga.

Remus Borza: Legea offshore, pusa pe off

Atragand atentia ca legea offshore este mai nou marul discordiei in coalitie, deputatul Remus Borza subliniaza ca versiunea din luna iulie era echitabila atat pentru stat, cat si pentru concesionari. Doar ca acum, s-a ajuns deja la cea de-a patra varianta.

Discutii cruciale pe Legea Offshore. intalnire decisiva intre Dragnea si Tariceanu

Epopeea legii offshore este departe de a se incheia. Liviu Dagnea si Calin Popescu Tariceanu negociaza pentru a doua oara saptamana aceasta prevederile actului normativ. Miercuri a avut loc si o intalnire.

Weber, despre legea ALDE privind parteneriatului civil: Nu se pot infia copii de catre cuplurile de acelasi sex si interzice casatoriile intre homosexuali

Proiectul de lege privind parteneriatul civil, elaborat de ALDE, interzice casatoriile intre homosexuali, cat si adoptiile facute de catre cuplurile de acelasi sex, a anuntat europarlamentarul Renate Weber. in afara de proiectul ALDE, si PSD a anuntat o lege a parteneriatului civil.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )