Libnet.ro
UNICEF

21:02

Victor Ponta arunca BOMBA in ziua votarii Legii offshore: Tariceanu a reusit sa-i bage mintile in cap lui Dragnea

B1 B1,
Victor Ponta arunca BOMBA in ziua votarii Legii offshore: Tariceanu a reusit sa-i bage mintile in cap lui Dragnea

Victor Ponta face o declaratie bomba, miercuri, in ziua in care deputatii voteaza Legea offshore privind conditiile in care se vor realiza exploatarile de gaze din Marea Neagra. Presedintele Pro Romania. continuă pe B1

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota legea offshore. Nu cred ca viitorul resurselor naturale ale Romaniei poate fi decis de Dragnea si Tariceanu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca formatiunea pe care o conduce nu va vota in Parlament proiectul legii offshore, informeaza Agerpres. Astazi am avut o prima reuniune a noii conduceri.

Proiectul legii offshore a trecut de comisii: ALDE si PSD sustin ca statul si investitorii isi vor imparti egal profitul

PSD si ALDE au cazut la intelegere privind forma finala a proiectului legii offshore. Aceasta a fost aprobata de Parlament si va merge miercuri in Parlament pentru votul final. Comisiile pentru.

Victor Ponta, ales presedinte al Pro Romania

Fostul premier Victor Ponta a fost ales ieri presedinte al partidului Pro Romania, in cadrul primului congres national al formatiunii politice, conform Agerpres. Din cei 876 de delegati cu drept de vot prezenti la congres, 871 au votat pentru alegerea lui Victor Ponta ca presedinte al partidului .

Mai poate fi stanga romaneasca de partea UE si NATO? Raspunde Victor Ponta, la Adevarul LIVE de la ora 14.00

Intrebarea ii va fi adresata domnului Victor Ponta in noua sa calitate de presedinte al partidului Pro Romania. Nu este o intrebare formala, ci una plina de profundele inngrijorari ale celor de la Bruxelles care asista de ceva timp la derivele eurosceptice ale coalitei de guvernare PSD-ALDE.

Victor Ponta, dupa ce PSD a cedat din nou in fata UDMR: Pentru un VOT Dragnea ne vinde de TOT!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce PSD a cedat, din nou, in fata UDMR. Social-democratii au trecut, luni, prin comisiile juridica si de buget din.

Victor Ponta a dezvaluit numele celui care ar putea candida la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Acesta a afirmat ca partidul lui nu si-a desemnat un candidat, dar a oferit, totusi, un nume pe care il .

Victor Ponta, ales presedinte al Pro Romnia, la congresul de duminica: Nu voi candida la prezidentiale

Victor Ponta a fost ales presedinte al Pro Romania la primul Congres National al partidului. La finalul evenimentului, acesta a declarat ca va deschide lista candidatilor la alegerile europarlamentare, insa se va retrage ulterior, precizand ca nu se va inscrie in cursa pentru prezidentiale.

Robert Negoita a venit la congresul fostului si actualului prieten Victor Ponta sa-i transmita un mesaj lui Liviu Dragnea: Politica strneste antipatii din cauza liderilor care sunt preocupati sa-si salveze functia

In tabara contestatarilor lui Liviu Dragnea in PSD, primarul sectorului 3, Robert Negoita, a participat, duminica, la congresul Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, criticandu-l, fara a-l nominaliza explicit, pe seful PSD.

Camera Deputatilor respinge amanarea dezbaterii legii offshore

Camera Deputatilor a respins astazi solicitarea de amanare a dezbaterii proiectului de lege privind operatiunile petroliere offshore.

FOTO Nou scandal la dezbaterea legii offshore. Opozitia a lipit afise cu Liviu Dragnea. Deputatii puterii: Ia-le de acolo ca le rup. Calculele Finantelor

Dezbaterile pe legea offshore au fost reluate, marti, in sedinta comisiilor de specialitate de la Camera Deputatilor, si, din nou, nu a lipsit scandalul in cadrul discutiilor. Ministerul de Finante a prezentat o serie de variante de calcul, una dintre ele aratand ca profitul statului va fi de 43%, in timp ce al investitorilor va fi de 57%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )