Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lia Olguta Vasilescu, despre consilierii presedintelui Iohannis: in locul lui i-as da afara

B1 B1,
Lia Olguta Vasilescu, despre consilierii presedintelui Iohannis: in locul lui i-as da afara

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a lansat duminica un atac extrem de dur la adresa consilierilor presedintelui Klaus Iohannis. Ea a afirmat ca sfatuitorii sefului de stat ar trebui premiati de cei de la. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu, iesire nervoasa pe Facebook

Lia Olguta Vasilescu, a avut o iesire nervoasa pe internet. Ministrul Muncii s-a revoltat dupa ce a vazut ca la Spitalul Judetean Brasov apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte.

Mesajul unui medic pentru Lia Olguta Vasilescu: Mai corectati, mai corectati? Pe nervii cui, doamna ministru?

Dan Grigorescu, seful sectiei de chirurgie plastica si reconstructiva de la Spitalul Judetean de Urgenta din Brasov, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a promis, in urma cu doua zile, la negocierile-maraton cu sindicatele din sanatate, modificarea legii salarizarii, pentru a rezolva revedicarile acestora. Mai corectati, mai corectati? Pe nervii cui, doamna ministru?, ii transmite medicul brasovean ministrului Muncii.

Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis a criticat Legea salarizarii: I-am trimis un dosar foarte mare cu fluturasii din tot sectorul bugetar. Despre ce nemultumiri vorbim?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspuns criticilor extrem de dure aduse sambata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea Salarizarii. Ministrul a precizat ca i-a trimis sefului.

De ce s-a imbracat Lia Olguta Vasilescu in acest fel - FOTO

Acum cinci ani anuntam intrarea Craiovei in competitia pentru titlul de capitala culturala europeana, in prima editie a Zilelor Mihai Viteazul. Evenimentul este unul dintre cele mai apreciate, in fiecare an,.

Ce se intampla cu PENSIILE de la 1 iulie. Olguta Vasilescu tocmai a facut ANUNTUL

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a venit cu vesti extrem de importante pentru pensionari. Ea a anuntat, duminica seara, noi cresteri ale punctului de pensie incepand cu 1 iulie. Vom avea punct de.

Olguta Vasilescu, scandalizata de anunturile unor firme: RUSINOS!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se arata revoltata de faptul ca in spitalele de stat apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte tari. Guvernul face eforturi disperate sa.

Ministrul Muncii, raspuns pentru Klaus Iohannis: Salariile bugetarilor au crescut si este foarte simplu sa se uite si pe bugetul Romaniei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspunscriticilor aduse de presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a criticatLegea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Bineinteles.

Presedintele CNCD, despre amenda aplicata presedintelui Iohannis: Nu cred ca exista in Romania judecator care sa mentina decizia majoritara de sanctionare

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba, afirma ca este gata sa isi motiveze opinia separata in cazul sanctionarii presedintelui Klaus Iohannis pentru folosirea etichetei penali. Presedintele CNCD mai spune ca nu crede ca exista vreun judecator in Romania care sa mentina decizia de amendare a sefului statului.

FOTO VIDEO Minunatia arhitecturala de la Blaj, reinaugurata in prezenta presedintelui Iohannis dupa 80 de ani de existenta

Palatul Cultural din Blaj este o veritabila minunatie arhitecturala. Edificiul distins anul trecut cu premiul Europa Nostra al Uniunii Europene a fost reinaugurat sambata, 12 mai, in prezenta presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

CCR a respins sesizarea presedintelui Iohannis privind legea referitoare la incetarea unor interdictii pentru parlamentari

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea referitoare la incetarea unor interdictii pentru parlamentari. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Plenul CCR s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )