Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lia Olguta Vasilescu, despre miting: in zona Olteniei s-au platit microbuze pentru aducerea de protestatari

Adevărul Adevărul,
Lia Olguta Vasilescu, despre miting: in zona Olteniei s-au platit microbuze pentru aducerea de protestatari

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, vineri seara, ca in zona Olteniei s-ar fi platit de unele partide de Opozitie microbuze pentru aducerea de oameni la Bucuresti, pentru a protesta in fata Guvernului. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu despre protest: Nu cred ca acolo este Diaspora. Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri seara, ca mitingul din Piata Victoriei este unul ilegal si ca Jandarmeria trebuie sa-si faca datoria. De asemenea, a spus ca nu crede ca oamenii din strada sunt romani din Diaspora. Vasilescu a sustinut ca din zona Olteniei, de exemplu, s-au platit microbuze, autocare, de la partidele politice si a intrebat: Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora: Nicio pensie nu va scadea. 15 ani, durata minima de contributii

Lia Olguta Vasilescu a venit cu noi precizari despre noua lege a pensiei. Ministrul muncii a spus ca 15 ani este durata minima de contributii. Stire in curs de actualizare .

Lia Olguta Vasilescu fuge de explicatii publice: Ce se va intampla cu legea pensiilor

Lia Olguta Vasilescu a anulat conferinta de presa in care urma sa fie prezentata forma noii legi a pensiilor. in schimb, Ministerul Muncii va pune proiectul in dezbatere publica, pentru ca apoi sa fie.

Noua Lege a pensiilor. Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu, intalnire la Parlament

Presedintele PSD Liviu Dragnea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu discuta, la Parlament, de noua Lege a pensiilor, care va fi pusa joi in dezbatere publica.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru o pensie fara penalizari

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor: Pentru o pensie fara penalizari trebuie sa ai 65 de ani si 35 de ani de contributii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat luni noaptea, la Romania TV, ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de 65 de ani.

Lia Olguta Vasilescu: Administratorii de la Pilonul II vor plati 0,5% din comisionul de 2,5%

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a confirmat faptul ca administratorii de pensii Pilon II vor plati un comision din transferul care se realizeaza de stat.

Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu, intalnire de ultima ora la Parlament, pentru a discuta despre forma finala a legii pensiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta miercuri, la Parlament, despre forma finala a legii pensiilor, care ar urma sa fie prezentata joi. Dragnea spunea ca aceasta le.

Olguta Vasilescu explica legea pensiilor. Romanii trebuie sa aiba vechimea minima de 15 ani pentru a iesi la pensie

Lia Olguta Vasilescu, a explicat noua lege a pensiilor. Ministrl Muncii a prezentat regula generala pentru calcularea pensiei minime. La vechimea minima de 15 ani, o persoana primeste 45% din salariul minim.

Olguta Vasilescu: Este nevoie de doar 15 miliarde de lei pentru a sustine noua lege a pensiilor in 2022. Ce pensii pot ajunge la 8.100 lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca, potrivit estimarilor, statul va trebui sa suplimenteze bugetul de pensii cu 15 miliarde de lei, in anul 2022, moment in care unele pensii pot ajunge la 8. 100 lei lunar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )