Libnet.ro
UNICEF

09:00

Lia Olguta Vasilescu, iesire nervoasa pe Facebook

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, iesire nervoasa pe Facebook

Lia Olguta Vasilescu, a avut o iesire nervoasa pe internet. Ministrul Muncii s-a revoltat dupa ce a vazut ca la Spitalul Judetean Brasov apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte. continuă pe Antena3

Mesajul unui medic pentru Lia Olguta Vasilescu: Mai corectati, mai corectati? Pe nervii cui, doamna ministru?

Dan Grigorescu, seful sectiei de chirurgie plastica si reconstructiva de la Spitalul Judetean de Urgenta din Brasov, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a promis, in urma cu doua zile, la negocierile-maraton cu sindicatele din sanatate, modificarea legii salarizarii, pentru a rezolva revedicarile acestora. Mai corectati, mai corectati? Pe nervii cui, doamna ministru?, ii transmite medicul brasovean ministrului Muncii.

Olguta Vasilescu, scandalizata de anunturile unor firme: RUSINOS!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se arata revoltata de faptul ca in spitalele de stat apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte tari. Guvernul face eforturi disperate sa.

VIDEO Olguta Vasilescu, acuzata ca a rasturnat ierarhia profesionala in sistemul sanitar: Un ministru al Muncii fara experienta si cu multa aroganta

Ministrul Muncii este principala tinta a sindicalistilor Sanitas care s-au aflat luni, 7 mai 2018, timp de doua ore, in greva de avertisment in spitale. Olguta Vasilescu ar fi responsabila de adevaratul haos creat in sistem si de rasturnarea ierarhiilor, un biolog ajungand sa incaseze cu 800 lei mai putin decat asistentul din subordine.

Legea salarizarii va fi modificata ca urmare a crizei din sanatate. Olguta Vasilescu: Au fost 7.000 de angajati cu venituri scazute (VIDEO)

Legea salarizarii unitare va fi modificata in urma negocierilor ce au avut loc miercuri la Palatul Victoria intre oficiali guvernamentali si sindicate si managerii de spitale. Aceasta decizie vine ca urmare a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )