Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu raspunde atacurilor lui Klaus Iohannis: incearca sa aiba guvernul meu. Va aduceti aminte de scenariul Colectiv. il asteptam la vot

Adevărul Adevărul,
Lia Olguta Vasilescu raspunde atacurilor lui Klaus Iohannis: incearca sa aiba guvernul meu. Va aduceti aminte de scenariul Colectiv. il asteptam la vot

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a criticat pe seful statului, dupa ce acesta a afirmat ca majorarea pensiilor si salariilor este o pacaleala, spunand ca romanii stiu de fapt ce masuri au luat PNL si PDL atunci cand au avut guvernarea si vad realitatile de azi. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ULTIMA ORA despre LEGEA PENSIILOR: `Saptamana viitoare veti avea toate datele`

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat sambata seara ca saptamana viitoare va fi facut public proiectul legii pensiilor. Aceasta a precizat si ca va avea, duminica, o discutie cu lideru.

Lia Olguta Vasilescu, catre Klaus Iohannis: E inadmisibil sa sesizezi CCR cnd tu te-ai plimbat jumatate din mandat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat sambata, ca gestul presedintelui de a sesiza CCR cu privire la concediul Vioricai Dancila este inadmisibil avand in vedere vacantele repetate ale lui Klaus Iohannis de cand este sef al statului, scrie Mediafax.

Lia Olguta Vasilescu, despre Klaus Iohannis: E inadmisibil sa sesizezi CCR cnd tu te-ai plimbat jumatate din mandat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat sambata, ca gestul presedintelui de a sesiza CCR cu privire la concediul Vioricai Dancila este inadmisibil avand in vedere vacantele repetate ale lui Klaus Iohannis de cand este sef al statului, scrie Mediafax.

Olguta Vasilescu, declaratie HALUCINANTA despre suspendarea presedintelui Iohannis: Mai are un an. De ce sa nu-l lasam sa se chinuie?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit sambata seara despre eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. Mininistrul Muncii s-a referit la actiunile sefului statului din ultima vreme, precum si la declaratiile.

Olguta Vasilescu vrea sa il atace pe Iohannis dupa criticile aduse PSD, dar se FACE de RAS: SALARIILE AU CRESCUT...!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat dur PSD, afirmand ca majorarea pensiilor si salariilor este o pacaleala. Oficialul guvernamental sustine .

Olguta Vasilescu, ANUNT de ULTIMA ORA privind o investitie uriasa: A durat 6 ani ca sa reusim!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat miercuri finalizarea unei investitii importante in Craiova. Ea a dezvaluit ca, dupa sase ani, vor fi elimina pubelele de pe strazil.

Dragnea, Tariceanu si Olguta Vasilescu, intalnire de ULTIM MOMENT pe LEGEA PENSIILOR

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se va intalni miercuri cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pentru a discuta despre Legea pensiilor. intalnirea vine.

Orban, despre intalnirea cu Klaus Iohannis: O discutie necesara de stabilire a coordonatelor colaborarii; PNL a decis sustinerea pentru al doilea mandat, iar Klaus Iohannis a anuntat ca va candida

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi seara, ca a avut o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis in care s-au dezbatut teme majore si a precizat ca discutia era necesara, in contextul in care liberalii au decis sustinerea sefului statului pentru obtinerea celui de-al doilea mandat de presedinte, iar Klaus Iohannis a anuntat ca va candida.

Klaus Iohannis retrimite n Parlament Legea Offshore pentru reexaminare: Legea trebuie reanalizata din perspectiva unei potentiale ncalcari a principiului neafectarii veniturilor bugetare

Presedintele Klaus Iohannis a decis retrimiterea Legii Offshore in Parlament in vederea reexaminarii. Unul dintre motivele invocate este necesitatea analizarii din perspectiva unei potentiale incalcari a principiului neafectarii veniturilor bugetare. in acest sens, Klaus Iohannis semnaleaza un articol din lege care prevede ca sumele rezultate din redevente si impozitele asupra veniturilor suplimentare ajung intr-un fond special de finantare a contractelor de parteneriat public-privat, fara sa fi fost facute analize. Un alt motiv invocat de Iohannis este ca unele prevederi din lege nu au fost dezbatute in Senat, prima camera sesizata, iar avand in vedere importanta domeniului, este necesar sa se asigure deplina respectare a principiului constitutional al bicameralismului. Daca legea nu ar fi fost retrimisa in Parlament, Guvernul ar fi urmat sa o modifice imediat dupa promulgare prin Ordonanta de Urgenta.

Am aflat! Unde fuge Klaus Iohannis cand nu-l gaseste nimeni!

Antena 3 a aflat unde se duce presedintele Klaus Iohannis atunci cand nu-l gaseste nimeni. Consemnat sa ramana in tara de evenimentele politice, Klaus Iohannis evadeaza in weekenduri. Weekenduri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )