Libnet.ro
UNICEF

15:00

Olguta Vasilescu o concureaza la gafe pe Dancila: Ce naste din PDL vanzator de ne-am se cheama!

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu o concureaza la gafe pe Dancila: Ce naste din PDL vanzator de ne-am se cheama!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, i-a acuzat pe Monica Macovei si pe Cristian Preda ca sunt tradatori de neam, insa a scris cu cratima: ne-am. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu incearca sa descopere MESERIILE VIITORULUI: in prezent lucram la un studiu

Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca ministerul Muncii lucreaza la un studiu prin care se incearca descoperirea meseriilor viitorului. Olguta Vasilescu spune ca rezultataul studiului va ajuta la corelarea.

Olguta Vasilescu vrea sa descopere meseriile viitorului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca ministerele Muncii si Educatiei lucreaza la un studiu referitor la meseriile care vor fi cautate in viitor, rezultatele urmand sa fie comunicate universitatilor pentru a corela oferta educationala cu piata muncii.

Rasturnare de situatie! Olguta Vasilescu, veste soc despre pensii!

Anuntul ministrul muncii, Olguta Vasilescu, pune pe jar 2 milioane de romani. Este vorba despre pensiile lor. Vezi AICI daca esti pe.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Sistemul sanitar este in varful piramidei salariale; medicii - mai bine platiti decat ministrii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca in urma masurilor adoptate de actuala guvernare sistemul sanitar se afla in varful piramidei salariale si a afirmat ca la ora actuala medicii sunt mult.

Olguta Vasilescu: 2 milioane de romani au contributiile retinute si neplatite. Ce se intampla cu vechimea salariatilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a adus o serie de lamuriri legate de legea pensiilor, in special prevederile potrivit carora pensia se calculeaza in functie de contributivitate, adica raportat la contributiile retinute si virate bugetului de stat.

Olguta Vasilescu: Legea pensiilor are patru variante. Saptamana viitoare vom alege una

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus ca noua lege a pensiilor are patru variante, din care se va alege una, dupa ce Ministerul Finantelor va calcula si transmite impactul bugetar al fiecareia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )