Libnet.ro
UNICEF

09:00

Olguta Vasilescu, dupa ce Iohannis a refuzat propunerile pentru remanierea Guvernului: Decizia este la premierul Romaniei

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, dupa ce Iohannis a refuzat propunerile pentru remanierea Guvernului: Decizia este la premierul Romaniei

Lia Olguta Vasilescu, purtator de cuvant al PSD, a declarat marti ca partidul e pregatit pentru o restructurare. Am vazut declaratia presedintelui. Nu este niciun fel de surprizapentru noi. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, reactie exploziva dupa ce Iohannis a respins propunerile de noi ministri: Niciun fel de surpriza. Noi avem majoritate

Purtatorul de cuvand al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti, dupa ce presedintele a refuzat propunerile de ministri ai PSD, ca premierul Dancila trebuie sa decida ce se va intampla in.

Sedinta decisiva in strategia cu Iohannis. Planul PSD daca Presedintele refuza propunerile pentru cele trei ministere

Sedinta importanta a coalitiei PSD-ALDE pentru a decide soarta Guvernului Dancila. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu stabiliesc luni strategia pentru schimbarea celor trei ministri-cheie in cazul in.

UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea si ia in calcul varianta interimarilor - numele vehiculate (surse)

Liderii Coalitiei se stang in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea

Liderii Coalitiei s-au intalnit in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

TARICEANU: Suntem dispusi sa acordam in Parlament votul pentru remanierea Guvernului

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, in aceasta seara, ca atat el, cat si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt dispusi in orice moment sa acorde in Parlament votul pentru restructurarea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )