Libnet.ro
UNICEF

15:45

Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis a criticat Legea salarizarii: I-am trimis un dosar foarte mare cu fluturasii din tot sectorul bugetar. Despre ce nemultumiri vorbim?

B1 B1,
Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis a criticat Legea salarizarii: I-am trimis un dosar foarte mare cu fluturasii din tot sectorul bugetar. Despre ce nemultumiri vorbim?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspuns criticilor extrem de dure aduse sambata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea Salarizarii. Ministrul a precizat ca i-a trimis sefului. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Schimbarea legi salarizarii, facuta de habarnisti, de amatori. PSD-istii lui Dragnea... (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat din nou in termeni duri coalitia de guvernare pentru modificarea legii salarizarii. Seful statului a declarat sambata, la Blaj, ca toate aceste schimbari legislative au gfost facute de.

Ministrul Muncii, raspuns pentru Klaus Iohannis: Salariile bugetarilor au crescut si este foarte simplu sa se uite si pe bugetul Romaniei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspunscriticilor aduse de presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a criticatLegea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Bineinteles.

Mesajul unui medic pentru Lia Olguta Vasilescu: Mai corectati, mai corectati? Pe nervii cui, doamna ministru?

Dan Grigorescu, seful sectiei de chirurgie plastica si reconstructiva de la Spitalul Judetean de Urgenta din Brasov, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a promis, in urma cu doua zile, la negocierile-maraton cu sindicatele din sanatate, modificarea legii salarizarii, pentru a rezolva revedicarile acestora. Mai corectati, mai corectati? Pe nervii cui, doamna ministru?, ii transmite medicul brasovean ministrului Muncii.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Iohannis privind legea care anuleaza conflictele de interese ale parlamentarilor

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea referitoare la incetarea unor interdictii pentru parlamentari, transmite Agerpres.

CCR a respins sesizarea presedintelui Iohannis privind legea referitoare la incetarea unor interdictii pentru parlamentari

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea referitoare la incetarea unor interdictii pentru parlamentari. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Plenul CCR s-a.

Klaus Iohannis: Legea salarizarii este un esec. Cu acesti pesedisti nu vom face niciun fel de descentralizare

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, sambata, la Blaj, Legea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Tocmai lucrurile pe care le-am mentionat: independenta institutiilor, autonomia institut.

Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa atace Guvernul si coalitia PSD-ALDE. Aflat, sambata, la Blaj, seful statului a afirmat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre.

Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa atace Guvernul si coalitia PSD-ALDE. Aflat, sambata, la Blaj, seful statului a afirmat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre.

Lia Olguta Vasilescu, iesire nervoasa pe Facebook

Lia Olguta Vasilescu, a avut o iesire nervoasa pe internet. Ministrul Muncii s-a revoltat dupa ce a vazut ca la Spitalul Judetean Brasov apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte.

Olguta Vasilescu, scandalizata de anunturile unor firme: RUSINOS!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se arata revoltata de faptul ca in spitalele de stat apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte tari. Guvernul face eforturi disperate sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )