Libnet.ro
UNICEF

15:30

Olguta Vasilescu, replica pentru unii care tot cauta cate ceva de criticat prin legea pensiilor si nu prea gasesc

B1 B1,
Olguta Vasilescu, replica pentru unii care tot cauta cate ceva de criticat prin legea pensiilor si nu prea gasesc

Ministrul Muncii a tinut sa le dea o replica celor care sustin ca romanii sunt pacaliti cu noua Lege a pensiilor propusa de PSD. Lia Olguta Vasilescu a dat asigurari ca pensiile se vor dubla in timpul. continuă pe B1

Olguta Vasilescu explica de ce au fost schimbati membrii CES. Societatea civila vrea sa conteste decizia

Dupa ce noaptea trecuta premierul Viorica Dancila a schimbat componenta Consiliului Economic si Social, Lia Olguta Vasilescu, cea care a facut aceasta propunere, a venit cu explicatii. In acelasi timp, societatea civila din CES vrea sa conteste.

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu. Ironii la adresa lui Manda si Olguta Vasilescu: Fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu a fost facuta publica de Romania Tv, in care acesta ii ironizeaza pe Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu, in timp ce poveste despre discutiile din CEx. in.

Tutuianu: Olguta Vasilescu incepuse sa dea lectii. I-am spus ca face parte din ministrii care au senzatia ca daca s-au asezat pe un scaun sunt si ei mai destepti

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu a fost difuzata de Romania Tv, miercuri seara, liderul PSD Dambovita afirmand ca in discutiile din Comitetul Executiv al PSD a avut un schimb de replici cu Lia Olguta Vasilescu si cu Claudiu Manda.

Federatia Unirea, singura care a comentat asupra legii pensiilor

Federatia Pensionarilor Unirea este singura care a avut de comentat asupra noului proiect de lege a pensiilor, iar celelalte federatii au afirmat ca, daca ar iesi in strada, ar fi ca sa apere noul proiect de act normativ, a declarat astazi ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Deputatul Gigel Stirbu: Pensionarea cu doi ani mai devreme e in pericol daca se adopta noua lege a pensiilor. Voi solicita demisia ministrului Olguta Vasilescu

Cetatenii care locuiesc pe o raza de 8 kilometri fata de orasele poluate ale Romaniei nu se vor mai putea pensiona cu doi ani mai devreme, fara penalizare, avertizeaza deputatul PNL Gigel Stirbu.

Augustin Lazar, replica pentru ministrul Justitiei: Suntem pregatiti pentru sectia speciala

Augustin Lazar ii da replica ministrului Justitiei. Procurorul General sustine ca institutia pe care o conduce e pregatita pentur sectia de anchetare a magistratilor. Este un act normativ care a fost.

Platforma de comert online doraly.ro se deschide si pentru cei care nu sunt chiriasi ai parcului comercial. Pegas, printre ei

Platforma de comert online doraly. ro a inceput sa inregistreze in marketplace si comercianti, producatori si distribuitori care nu sunt chiriasi ai parcului comercial Doraly Expo Market.

MAE, atentionare pentru romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia

Ministerul de Externe a emis o atentionare de calatorie in Grecia din cauza unui incendiu care s-a produs in insula Corfu, in apropierea plajei Kalami. Autoritatile locale au decis sa evacueze satul.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )