Libnet.ro
UNICEF

09:15

Olguta Vasilescu: Sper sa avem peste 6 milioane de persoane care se vor prezenta la vot si sper ca am votat pentru rezultatul pe care il asteapta cei mai multi

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu: Sper sa avem peste 6 milioane de persoane care se vor prezenta la vot si sper ca am votat pentru rezultatul pe care il asteapta cei mai multi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a votat sambata dimineata la referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei la o sectia de votare din Craiova, ea exprimandu-si speranta ca vor participa suficiente persoane pentru ca referendumul sa fie validat. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu, la vot: Este un referendum obligatoriu, fata de altele de pana acum care au fost doar consultative

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a votat sambata la referendumul pentru redefinirea familiei, la o sectie din Craiova. Sper din toata inima sa avem peste 6 milioane de persoane care se vor preze.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Olguta Vasilescu a votat: E un referendum obligatoriu. Sper din toata inima ca am votat pentru rezultatul pe care il asteapta cei mai multi romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a votat sambata dimineata la referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei la o sectia de votare din Craiova, ea exprimandu-si speranta c?.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

Olguta Vasilescu a anuntat care este cea mai mare pensie din Romania

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul.

Olguta Vasilescu o concureaza la gafe pe Dancila: Ce naste din PDL vanzator de ne-am se cheama!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, i-a acuzat pe Monica Macovei si pe Cristian Preda ca sunt tradatori de neam, insa a scris cu cratima: ne-am.

Peste 300 de persoane au fost arestate la un protest mpotriva judecatorului Kavanaugh

Politia Capitoliului a arestat joi 302 persoane care protestau in cladiri ale Senatului american fata de o eventuala confirmare la Curtea Suprema a judecatorului Brett Kavanaugh, acuzat de agresiune sexuala, transmite EFE, citat de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )