Libnet.ro
UNICEF

11:31

Olguta Vasilescu spera la o decizie a CEx privind restructurarea Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Olguta Vasilescu spera la o decizie a CEx privind restructurarea Guvernului

Deputatul PSD Olguta Vasilescu si-a exprimat speranta astazi ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National sa se ia o decizie de restructurare a Guvernului, considerand ca Tudorel Toader ar trebui sa paraseasca functia de ministru al Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Olguta Vasilescu sustine demiterea lui Tudorel Toader si restructurarea Guvernului

Lia Olguta Vasilescu s-a pozitionat, inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD, in favoarea restructurarii Guvernului si a remanierii lui Tudorel Toader din fruntea Ministerului Justitiei. Eu sper ca.

Olguta Vasilescu, intrebata daca Toader ar trebui sa plece din Guvern: Da. Eu m-am exprimat public

Deputatul PSD Olguta Vasilescu si-a exprimat speranta miercuri ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National sa se ia o decizie de restructurare a Guvernului, considerand ca Tudorel Toader ar trebui sa.

Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a ironizat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta i-a invitat pe Lia Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa-i fie nasi la o viitoare nunta cu Irinei.

Ecaterina Andronescu, despre restructurarea Guvernului: Sunt situatii pe care nu le putem evita. Pe Toader l-am vazut ca un profesionist

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca o restructurare a Guvernului nu poate fi evitata, avand in vedere situatia in care se regasesc ministrii Rovana Plumb si Natalia Intotero, care au si ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )