Libnet.ro
UNICEF

11:30

Olguta Vasilescu spune ca in 2019 ar trebui facut un recensamant: Sa stim cati mai suntem in Romania

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu spune ca in 2019 ar trebui facut un recensamant: Sa stim cati mai suntem in Romania

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat miercuri ca va trebui facut un recensamant in anul 2019, pentru a sti cu exactitate care este populatia Romaniei. Din punctul meu de vedere, nu cred ca mai. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu spune ca ar trebui stabilit prin lege in cate zile este obligat presedintele sa semneze remanierile

Olguta Vasilescu a declarat, marti seara, la Antena 3, ca ar trebui stabilit prin lege in cate zile este obligat presedintele sa semneze remanierile. Ea a spus ca acesta refuza sa semneze numirea sa si a lui Mircea Draghici, pentru ca doreste sa fie suspendat, insa PSD nu ii va face aceasta placere.

Nici vorba de MAJORARI, salariile bugetarilor vor fi inghetate in 2019. Olguta Vasilescu se spala pe maini de problema: Eu nu stiu nimic

Dupa ce unii dintre bugetari au dezvaluit ca guvernul va ingheta salariile anul, fostul ministru al muncii, Lia olguta Vasilescu, spune ca ea nu stie nimnic despre o posibila OUG in acest sens. Nu am.

Olguta Vasilescu,despre scandalul din Parlament: Este fara precedent! Un deputat PNL i-a cerut lui Iordache sa vorbeasca la telefon cu presedintele Iohannis

Fostul ministrul al Muncii Lia Olguta Vasilescu a facut declaratii, miercuri,dupa scandalul din Parlament. Olguta Vasilescu spune cadeputatul PNL Nicolae Neagu i-a cerut presedintelui de.

Olguta Vasilescu a facut marele anunt pe Facebook - Este un moment istoric

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu a facut marele anunt pe contul sau de Facebook. Milioane de romani sunt vizati! Vezi AICI ce a anuntat potentialul ministru al.

UPDATE Olguta Vasilescu acuza statul paralel ca vrea sa lase PSD fara candidat viabil n campania electorala: Un deputat PNL a venit la Iordache sa i-l dea la telefon pe Klaus Iohannis / Ce spune liberalul

Lia Olguta Vasilescu a acuzat miercuri ca un deputat PNL a venit la Florin Iordache pentru a i-l da la telefon pe Klaus Iohannis si a vorbit despre o incercare in forta de a-l schimba pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor, in coordonare cu alte forte, printre care DNA. UPDATE Deputatul liberal Nicolae Neagu a negat aceasta acuzatie: Nu am telefonul domnului presedinte, nu am discutat si nu am fost sunat de la Cotroceni.

Lia Olguta Vasilescu: Salariile profesorilor cresc in 2019

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, marti, la Sinteza zilei, ca salariile profesorilor vor creste in 2019. Stire in curs de.

OLGUTA VASILESCU: De maine nu vom mai avea ministru la Transporturi

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat ca de joi Ministerul Transporturilor va fi blocat pentru ca inceteaza mandatul ministrului Lucian Sova.

Deputatul PNL acuzat de Olguta Vasilescu ca a complotat cu Iohannis impotriva lui Iordache: Nu am discutat cu presedintele la telefon

Deputatul PNL Nicolae Neagu i-a dat raspuns Liei Olguta Vasilescu, miercuri, dupa ce aceasta l-a acuzat pe liberal ca ar fi mers la Florin Iordache cu telefonul pentru a-l pune in legatura cu Klaus Iohannis, in contextul in care Opozitia incerca revocarea lui Iordache si a lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor.

Olguta Vasilescu: De maine, nu vom mai avea ministru la Transporturi. Vom avea un minister blocat

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat ca de joi Ministerul Transporturilor va fi blocat pentru ca inceteaza mandatul ministrului Lucian Sova. Maine joi - n. r. ) este o problema foarte mare pentru.

Scandal in plen: Lia Olguta Vasilescu acuza o conspiratie intre Opozitie, Klaus Iohannis si DNA

Lia Olguta Vasilescu a sustinut ca ceea s-a intamplat miercuri in Camera Deputatilor a fost o miscare coordonata de Opozitie cu presedintele Klaus Iohannis si cu DNA. Fostul ministru a acuzat ca in timpul sedintei deputatul PNL Nicolae Neagu i-a dat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )