Libnet.ro
UNICEF

09:00

Serghei Mizil, despre cele mai tari femei din politica

Antena3 Antena3,
Serghei Mizil, despre cele mai tari femei din politica

Desi iesita din sfera politicii romanesti, Elena Udrea este inca una dintre cele mai puternice femei din politica, asta sustine celebrul Serghei Mizil. Pe acelasi loc o pune si pe Olguta Vasilescu, actualul. continuă pe Antena3

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tuchi

Doua prietene moldovence se intalnesc dupa multi ani de cand nu s-au vazut si se duc la una din ele acasa sa mai povesteasca. Acasa era sotul acesteia care o intreaba: -Tuchi, nu stii unde imi sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vaduva

La cei 68 de ani ai sai, o vaduva avea din nou un pretendent, pe Bula. O data, acesta o mangaia pe genuchi, apoi spuse: - Acum, o sa zici, probabil, ca pot sa te privesc, dar sa nu te ating. - Oh,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cainele

Cum latra cainele din Bucuresti: Ham-ham-ham-ham Ham-ham-ham! Cum latra cainele din Ardeal: No daca-i musai Haaam! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Soacra

Discutie intre doua blonde: - I-am cumparat soacra-mii un sampon din ala cu volume control. - Si, cum e ? - Nu e bun de nimic, inca o aud.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Turme de oi

Merge un reporter la un ardelean si vede doua turme de oi pe doua dealuri si il intreaba pe bade: - Bade, da care oi dau lapte mai bun? -Dapoi alea albe. - Si alea negre? - Dapoi s-alea. - Bine bade, da care oi.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Par

Doi prieteni, cheliosi se intilnesc dupa 3 luni de zile. Unul din ei avea un par lung, stufos. Celalalt il intreaba: - Ba, cu ce ti-ai dat pe cap de ti-a crescut atita par? - Am acasa o solutie, ca daca dau.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Copil

Un politist discuta cu doi colegi: Bai, copilul meu e prost, nu stie cat face 1 minus 1. Ba, al meu e si mai prost, zice al doilea, nu stie cat face 1 plus 1. Al treilea: Nu stiti ce vorbiti,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul ciocaneste

Alinuta: Mama, mama bunicul ciocaneste. Mama: Lasa-l sa ciocaneasca. Alinuta: Mama bunicutul ciocaneste inca! Mama: Lasa-l sa ciocaneasca! Alinuta: Mama bunicutul nu mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La noi la Cluj

Un ardelean in Bucuresti, la semafor, pe timp de ploaie. Trece o masina si ii stropeste pe toti din cap pana-n picioare. Bucurestenii incep sa injure, in timp ce ardeleanul e calm. - Apai,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sa calc, sa nu calc?

Un politist se dajos din masinasi vede ceva mare si maro pe jos. - Sacalc, sanu calc, zice el. Panala urmase hotaraste saia cu mana. Dupace.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )