Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu, atac la Olguta Vasilescu: M-a furat

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac la Olguta Vasilescu: M-a furat

Traian Basescu a lansat acuzatii dure referitor la legea pensiilor, exemplificand printr-un calcul cum a fost furat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Fostul presedinte a. continuă pe Antena3

Legea pensiilor. Olguta Vasilescu, replica dura pentru Basescu

Traian Basescu a lansat acuzatii dure referitor la legea pensiilor, exemplificand printr-un calcul cum a fost furat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Olguta Vasilescua.

Olguta Vasilescu: Pensiile se dubleaza in 2020, deci in mandatul nostru. Ce cuprinde noua lege a pensiilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a precizat sambata ca majorarile de pensii vor avea loc inca din anul 2020, adica in timpul mandatului PSD, nu din 2021, cand social-democratii nu vor mai fi la putere.

Olguta Vasilescu, despre dublarea punctului de pensie: cand se va aplica aceasta masura

Dublarea punctului de pensie se va face in interiorul mandatului PSD, din 2021 urmand sa intre noua formula si exista o crestere si din aplicarea acesteia, a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu, replica pentru unii care tot cauta cate ceva de criticat prin legea pensiilor si nu prea gasesc

Ministrul Muncii a tinut sa le dea o replica celor care sustin ca romanii sunt pacaliti cu noua Lege a pensiilor propusa de PSD. Lia Olguta Vasilescu a dat asigurari ca pensiile se vor dubla in timpul.

Olguta Vasilescu explica de ce au fost schimbati membrii CES. Societatea civila vrea sa conteste decizia

Dupa ce noaptea trecuta premierul Viorica Dancila a schimbat componenta Consiliului Economic si Social, Lia Olguta Vasilescu, cea care a facut aceasta propunere, a venit cu explicatii. In acelasi timp, societatea civila din CES vrea sa conteste.

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu. Ironii la adresa lui Manda si Olguta Vasilescu: Fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu a fost facuta publica de Romania Tv, in care acesta ii ironizeaza pe Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu, in timp ce poveste despre discutiile din CEx. in.

Tutuianu: Olguta Vasilescu incepuse sa dea lectii. I-am spus ca face parte din ministrii care au senzatia ca daca s-au asezat pe un scaun sunt si ei mai destepti

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu a fost difuzata de Romania Tv, miercuri seara, liderul PSD Dambovita afirmand ca in discutiile din Comitetul Executiv al PSD a avut un schimb de replici cu Lia Olguta Vasilescu si cu Claudiu Manda.

Traian Basescu, despre redefinirea familiei: Nimeni nu va mai avea curaj ani buni de acum inainte sa promoveze un referendum pe aceasta tema

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata seara, ca multi ani de acum inainte nimeni nu va mai avea curaj sa promoveze un referendum pentru redefinirea familiei. Basescu spune ca scrutinul nu a captat atentia romanilor pentru ca nu i-au vazut rostul. in plus, fostul sef de stat afirma ca romanii au administrat o lectie bisericii si politicienilor.

Traian Basescu, despre legea offshore: Nu poate fi votata dupa cum ridica degetul Dragnea sau Tariceanu/ Experienta privatizarii prin vot in Parlament a PETROM ar trebuie sa fie lectie

Fostul presedinte Traian Basescu face un apel catre parlamentari in contextul dezbaterilor privind legea offshore, cerandu-le sa se gandeasca la interesul tarii si sa voteze precum le dicteaza constiinta.

Traian Basescu, despre esecul referendumului: Administratorii BOR au devenit trufasi, aroganti, ii vezi numai in Mercedesuri, au servitori, conditioneaza slujba de inmormantare

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat esecul referendumului de weekendul trecut drept o sanctiune aplicata de romani pentru PSD, Liviu Dragnea si Biserica Ortodoxa Romana. Este clar ca a fost o pl.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )