Libnet.ro
UNICEF

11:02

Cum a reactionat Dragnea dupa fiecare respingere a Olgutei Vasilescu de catre Iohannis. Ianuarie, luna tacerii

Adevărul Adevărul,
Cum a reactionat Dragnea dupa fiecare respingere a Olgutei Vasilescu de catre Iohannis. Ianuarie, luna tacerii

Lia Olguta Vasilescu a cerut partidului sau sa reactioneze in ceea ce priveste conflictul cu Klaus Iohannis, presedintele respingand-o de mai multe ori pentru functiile de ministru al Transporturilor si cea de ministrui al Dezvoltarii. De altfel, Liviu Dragnea, un critic dur al sefului statului, mai mult a evitat sa sara in apararea colegei sale, preferand de multe ori sa pastreze tacerea. continuă pe Adevărul

DANCILA, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE Argumentele presedintelui sunt necredibile

Premierul Vioroca Dancila a declarat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, ca argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerandu-i sefului statului sa abandoneze jocurile politice.

ORBAN, DESPRE RESPINGEREA OLGUTEI VASILESCU: E o incapatanare a PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca PSD trebuie sa inteleaga ca trebuie sa vina cu o alta propunere pentru Ministerul Dezvoltarii, sustinand ca reprezinta o incapatanare nominalizarea de trei ori a Olgutei Vasilescu pentru acest portofoliu.

Dancila, despre respingerea numirii Olgutei Vasilescu: Argumentele presedintelui sunt necredibile. ii cerem sa abandoneze jocurile politice

Premierul Vioroca Dancila a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, ca argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerandu-i sefului statului sa abandoneze jocurile politice.

Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu pentru Antena 3, ca in coalitia PSD-ALDE este o stare de iritare fata de respingerea de catre presedintele Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ca se va lua o decizie in coalitie in legatura cu reactia fata de aceasta situatie.

Klaus Iohannis RESPINGE din nou propunerea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii: Nu are pregatirea de specialitate necesara. La asta se adauga declaratiile controversate, atacurile la persoana virulente si presiunile asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care anunta ca respinge din nou propunerea Liei Olguta Vasilescu pentru functia de vicepremier si pentru conducerea Mi.

Prima reactie din PSD dupa respingerea Olgutei Vasilescu. Cum vor social-democratii sa transeze conflictul cu Iohannis

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea PSD), a declarat joi, ca Guvernul ar trebui sa sesizeze Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la ministerul Dezvoltarii.

USR, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE: PSD incearca sa fenteze legea

Uniunea Salvati Romania considera ca motivele invocate de presedintele Klaus Iohannis, care a respins numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale, sunt intemeiate, a declarat deputatul Stelian Ion.

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Lui Iohannis ii e frica de femeile frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, considera ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata de femeile frumoase si puternice, potrivit Mediafax.

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Este frica lui Iohannis de femei frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, crede ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata.

Ludovic Orban: Nu putem da OUG ca sa-i gasim un loc de munca Olgutei Vasilescu. PSD sa vina cu alti candidati

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca a auzit ca Guvernul vrea sa dea o ordonanta de urgenta pentru a o numi pe Olguta Vasilescu ministru, in contextul in care numirea acesteia la Dezvoltare a fost respinsa din nou de seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )