Libnet.ro
UNICEF

21:17

Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu pentru Antena 3, ca in coalitia PSD-ALDE este o stare de iritare fata de respingerea de catre presedintele Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ca se va lua o decizie in coalitie in legatura cu reactia fata de aceasta situatie. continuă pe Adevărul

Ce a spus Eugen Nicolicea despre RESPINGEREA Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii de catre presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a inventat motive de refuz si a incalcat motive de legalitate atunci cand a refuzat, din nou, propunerea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii, a.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Suspendarea presedintelui e din nou subiect de discutie in PSD

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi,ca se astepta ca presedintele Iohannis sa o respinga din nou pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltarii si ca din acest motiv a s.

Se majoreaza RATELE: Indicele ROBOR creste din nou

Bucuria romanilor cu rate in lei la banci nu a durat prea mult. Indicele ROBOR este, din nou, in crestere. BNR a cotat, luni, indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la.

Iohannis respinge din nou numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

USR, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE: PSD incearca sa fenteze legea

Uniunea Salvati Romania considera ca motivele invocate de presedintele Klaus Iohannis, care a respins numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale, sunt intemeiate, a declarat deputatul Stelian Ion.

Dancila, despre discutia cu Timmermans: I-am spus ca vreau sa dau OUG, ca e un act de dreptate

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, la Antena 3, ca i-a transmis prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans ca vrea sa dea ordonanta de urgenta pe completurile de 5 si ca actul normativ este un act de dreptate, nefiind vorba de o amnistie si gratiere, potrivit Mediafax.

Dancila, despre solicitarea UDMR pe OUG 114: Guvernul trebuie sa dea dovada de flexibilitate

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi seara, la Antena 3, intrebata despre solicitarea UDMR de a amana intrarea in vigoare a unor prevederi referitoare la taxa pe activele financiare, ca Guvernul trebuie sa dea dovada de flexibilitate, potrivit Mediafax.

Dancila, despre OUG privind completurile de cinci judecatori: Am discutat cu Toader. Nu va intra in discutie saptamana aceasta

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu ministrul Justitiei Tudorel Toader legat de ordonanta ce vizeaza completurile de cinci judecatori, dar ca nu va intra in discutie saptamana aceasta, acum.

Doua judecatoare, eliberate din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de eliberare din functie a trei magistrati, ca urmare a pensionarii, a informat Administratia Prezidentiala. Astfel, au fost eliberati din functia de.

DOCUMENT S-au razgndit. Pna la urma, Finantele tot de la banci vor sa se mprumute. Joi vor iesi din nou pe piata

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute, in februarie, peste 2,1 miliarde lei de pe piata interna dupa ce saptamana trecuta ministrul Eugen Teodorovici a spus ca a dat dispozitie sa nu se mai imprumute in piata. A fost suparat pe faptul ca in ianuarie, din cauza taxei pe activele bancare, institutiile de credit au transmis oferte la costuri mari. Mai mult, acestea au fost in valori foarte mici. Pare ca autoritatile s-au razgandit, intre timp.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )