Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dancila, despre respingerea numirii Olgutei Vasilescu: Argumentele presedintelui sunt necredibile. ii cerem sa abandoneze jocurile politice

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre respingerea numirii Olgutei Vasilescu: Argumentele presedintelui sunt necredibile. ii cerem sa abandoneze jocurile politice

Premierul Vioroca Dancila a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, ca argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerandu-i sefului statului sa abandoneze jocurile politice. continuă pe Adevărul

DANCILA, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE Argumentele presedintelui sunt necredibile

Premierul Vioroca Dancila a declarat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, referindu-se la respingerea numirii Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, ca argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru o astfel de deciziei sunt necredibile, cerandu-i sefului statului sa abandoneze jocurile politice.

USR, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE: PSD incearca sa fenteze legea

Uniunea Salvati Romania considera ca motivele invocate de presedintele Klaus Iohannis, care a respins numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale, sunt intemeiate, a declarat deputatul Stelian Ion.

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Lui Iohannis ii e frica de femeile frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, considera ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata de femeile frumoase si puternice, potrivit Mediafax.

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Este frica lui Iohannis de femei frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, crede ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata.

Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu pentru Antena 3, ca in coalitia PSD-ALDE este o stare de iritare fata de respingerea de catre presedintele Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ca se va lua o decizie in coalitie in legatura cu reactia fata de aceasta situatie.

Ce a spus Eugen Nicolicea despre RESPINGEREA Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii de catre presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a inventat motive de refuz si a incalcat motive de legalitate atunci cand a refuzat, din nou, propunerea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii, a.

Iohannis respinge din nou numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

ORBAN, DESPRE RESPINGEREA OLGUTEI VASILESCU: E o incapatanare a PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca PSD trebuie sa inteleaga ca trebuie sa vina cu o alta propunere pentru Ministerul Dezvoltarii, sustinand ca reprezinta o incapatanare nominalizarea de trei ori a Olgutei Vasilescu pentru acest portofoliu.

Lider PSD, solutie propusa dupa respingerea Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare: Trebuie sa sesizam CCR

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale.

Olguta Vasilescu, dupa ce a fost refuzata din nou de Klaus Iohannis: i fac plngere penala pentru abuz n serviciu

Lia Olguta Vasilescu anunta ca va face plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca nu exista niciun motiv de legalitate pentru respingerea numirii sale in functia de ministru al Dezvoltarii. Consider ca dl. Klaus Iohannis se incadreaza perfect la infractiunea de abuz in serviciu, motiv pentru care am inceput deja redactarea unei plangeri penale in acest sens, a scris Vasilescu pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )