Libnet.ro
UNICEF

17:00

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, despre anuntul facut de Klaus Iohannis: Doamna premier a facut niste propuneri de care nu s-a tinut cont

Antena3 Antena3,
Deputatul PSD Eugen Nicolicea, despre anuntul facut de Klaus Iohannis: Doamna premier a facut niste propuneri de care nu s-a tinut cont

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a vorbit, marti, despreanuntul facut de Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Olgutei Vasilescu la Transporturi si Ilan Laufer la. continuă pe Antena3

Eugen Nicolicea, dupa ce presedintele a refuzat numirea unor ministri: O incurcatura bine facuta. Nu exista o motivatie sa refuze o revocare

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a comentat marti decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu accepta numirile Liei Olguta Vasilescu si a lui Ilan Laufer in Executiv, dar si refuzul acestuia de a-i revoca pe Paul Stanescu si Lucian Sova. Social-democratul a numit anuntul lui Iohannis o incurcatura bine facuta si a explicat ca nu exista motiv pentru a nu accepta o revocare.

Scandal la TV intre Nicolicea si un senator PNL. Ea vindea tigari in Hunedoara. Eu stiu Constitutia pe de rost

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost, din nou, in centrul unui scandal, dupa ce, in timpul unei emisiuni la Antena 3, a avut un schimb de replici taios cu un senator PNL, fiind avertizat ca ar putea fi dat in judecata.

Nicolicea avanseaza ipoteza ca Guvernul sa atace la CCR refuzul presedintelui privind remanierea a doi ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat marti ca Executivul ar trebui sa analizeze o eventuala sesizare la CCR a unui conflict juridic intre Guvern si Presedintie, dupa ce seful statului a provocat o incurcatura bine facuta cu revocarea si numirea unor ministri.

Codrin Stefanescu, dupa anuntul lui KlausIohannis: Are din ce in ce mai multe reactii din astea halucinante

Codrin Stefanescu a vorbit la Antena 3 despre anuntul facut de Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Olgutei Vasilescu la Transporturi si Ilan Laufer la Ministerul.

Planul PSD dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Laufer si Vasilescu in Guvern

PSD analizeaza posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala pe un conflict juridic de natura constitutionala, a declarat, marti, deputatul PSD Eugen Nicolicea, vicepresedinte al Camerei.

Eugen Teodorovici, in extaz. Anuntul facut astazi

Agentia de rating Fitch este a treia agentie internationala care reconfirma calificativul recomandat investitiilor aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-/F-3 pentru datoria pe termen lung si scurt.

Este oficial: S-a anuntat data exacta cand Romania va adopta moneda euro. Anuntul facut de Teodorovici

Guvernul s-a hotarat cand va adopta Romania moneda euro, iar anuntul a fost facut de Ministrul Finantelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici. Potrivit declaratiilor ministrului, Romania va trece la moneda euro.

TEODOROVICI DESPRE ANUNTUL FITCH: Romania are o crestere economica sustenabila

Anuntul agentiei Fitch Ratings privind reconfirmarea ratingului de tara reprezinta o noua recunoastere a faptului ca Romania se bucura de o crestere economica sustenabila, care contribuie la intarirea increderii investitorilor in economia tarii, sustine ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, despre acuzatiile aduse de Laufer presedintelui: Daca se confirma, sunt legaturi si conotatii dincolo de granitele acestei tari

Daca acuzatiile aduse de Ilan Laufer presedintelui Romanieise confirma, acestea ar avea legaturi si conotatii dincolo de granitele tarii, a declaratmartiministrul Finantelor Publice, Eugen.

Eugen Tomac, despre reunificarea Romaniei si Basarabiei: Nu doar ca este realizabila, ci a inceput. Trebuie promovata si la Bruxelles

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a vorbit duminica despre reunificarea Basarabiei cu Romania. Potrivit parlamentarului, este vorba de un proces realizabil, realist, care a si inc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )