Libnet.ro
UNICEF

08:15

Olguta ramane si fara Ministerul Dezvoltarii? Basescu explica ce variante are Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Olguta ramane si fara Ministerul Dezvoltarii? Basescu explica ce variante are Iohannis (VIDEO)

Daca presedintele Iohannis refuza numirea Olgutei Vasilescula Ministerul Dezvoltarii, va fi destul de greu de acuzat ca a incalcat decizii ale Curtii Constitutionale, a declarat Traian Basescu, pentru B1. continuă pe B1

Mircea Draghici, propus la Ministerul Transporturilor, iar Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Informatii importante din interiorul sedintei PSD. Mircea Draghici ar fi propunerea pentru Ministerul Transporturilor si Lia Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii. Liderii PSD s-au reunit de.

Zegrean: Iohannis nu e obligat sa o accepte pe Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a explicat pentru B1 TV de ce presedintele Klaus Iohannis nu este obligat sa o accepte pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Iohannis o va accepta pe Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii Regionale?

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca Lia Olguta Vasilescu este propunerea PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si.

PSD a decis: Lia Olguta Vasilescu, propusa la Ministerul Dezvoltarii. Mircea Draghici, la Transporturi

UPDATE: Liderii social-democrati au decis caLia Olguta Vasilescu sa fie propunerea PSD pentruMinisterul Dezvoltarii, iarMircea Draghici pentru Ministerul Transporturi, informeaza B1 TV. Totul.

Ponta explica reteta succesului in cazul lui Dragnea. Ingrediente: Furt, bani de la Ministerul Dezvoltarii, primari si Tel Drum (VIDEO)

Victor Ponta a explicat, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cum a reusit Liviu Dragnea sa devina atat de puternic, folosindu-se de banii de la Ministerul Dezvoltarii. in acest context, fostul.

BASESCU EXPLICA DEMISIA LUI MIHAI FIFOR: Dragnea a vrut trucarea licitatiei pentru corvete

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe liderul PSD, Liviu Dragnea, ca a vrut trucarea licitatiei pentru corvete. Basescu explica faptul ca, prin lege, Romania poate sa achizitioneze echipamente militare fara licitatie, insa Daddy a vrut o licitatie, pentru ca singura modalitate de a-i ferici pe olandezii de la Damen cu contractul de 1,6 miliarde dolari era o licitatie trucata.

VICTOR PONTA: Ministerul Dezvoltarii, pestera lui Ali Baba pentru Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi ca Ministerul Dezvoltarii este pestera lui Ali Baba pentru Liviu Dragnea, locul in care sunt toate bogatiile liderului PSD.

Victor Ponta: Ministerul Dezvoltarii este pestera lui Ali Baba, acolo sunt toate bogatiile domnului Dragnea si modul in care si-a construit alaturi de Tel Drum si puterea politica (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a numit Ministerul Dezvoltarii drept pesterea lui Ali Baba, aratand ca acesta este locul din care pleaca toate bogatiile lui Livkiu Dragnea. Orice om care are mai mult de un.

Ponta: Ministerul Dezvoltarii este pestera lui Ali Baba, acolo sunt toate bogatiile lui Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca Ministerul Dezvoltarii este pestera lui Ali Baba pentru Liviu Dragnea, locul in care sunt toate bogatiile liderului PSD, transmite Agerpres.

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltarii, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport ANEFS) din Bucuresti 2006). Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2909 seconds )