Libnet.ro
UNICEF

16:00

Orban, despre nunta Olgutei Vasilescu cu Claudiu Manda, organizata in postul Pastelui: Astia nici atei nu sunt, ci mai degraba sunt pagani

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre nunta Olgutei Vasilescu cu Claudiu Manda, organizata in postul Pastelui: Astia nici atei nu sunt, ci mai degraba sunt pagani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda i-au sfidat pe romani organizand nunta in postul Pastelui, mentionand ca cei care au participat nu sunt nici macar atei, ci pagani care nu mai au voie sa conduca Romania, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Orban, despre nunta Olgutei Vasilescu: Orice roman care isi respecta semenii stie ca in Postul Pastelui nu se fac nunti. Nici atei nu sunt astia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune, referitor la nunta fostului ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu si a senatorului PSD Claudiu Manda, ca orice roman care respecta traditiile si pe semenii sai stie ca in postul Pastelui nu se fac nunti. Nici atei nu sunt astia, mai degraba sunt pagani si nu mai au voie sa conduca Romania, sustine liberalul.

Primele imagini de la nunta Olgutei Vasilescu cu Claudiu Manda. Cum arata rochia fostului ministru al Muncii - FOTO

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu si vicepresedintele Senatului Claudiu Manda fac sambata petrecerea de nunta la care vor asista peste 500 de invitati, inclusiv presedintele PSD Liviu Dragnea.

Toate detaliile de la nunta Olgutei Vasilescu si Claudiu Manda. Cum s-au imbracat invitatii si ce au declarat mirii inainte de petrecere

Peste 500 de invitati, intre care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt asteptati, sambata, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Evenimentul se desfasoara intr-un cort privat.

FOTO VIDEO Imagini de la nunta Olgutei Vasilescu si a lui Claudiu Manda. Mirii au cantat imnul Universitatii Craiova, Dragnea a dansat cu iubita

Lia Olguta Vasilescu a postat in ultimele ore pe pagina de Facebook mai multe imagini de la nunta sa, printre acestea surprinzand si momentul in care canta la microfon, alaturi de sotul ei Claudiu Manda si in prezenta lui Liviu Dragnea Imnul Universitatii Craiova, scris de Adrian Paunescu, transmite Mediafax.

Codrin Stefanescu despre nunta Olgutei cu Manda: Nu cred ca se lasa furata. Aici e marea problema

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca nu crede ca Olguta Vasilescu va fi o mireasa care se va lasa furata, referindu-se la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu care va avea loc sambata in comuna Isalnita, judetul Dolj.

Stirile ProTV: Imagini de la nunta Olgutei Vasilescu. Ipostaza in care a fost pozat Dragnea cu iubita

A fost petrecere cu fast sambata seara in Banie. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu si senatorul PSD Claudiu Manda si-au unit destinele in fata mai marilor partidului. Peste 500 de invitati au participat.

Petrecerea de nunta a cuplului Olguta Vasilescu - Claudiu Manda are loc sambata intr-o comuna din Dolj. Cine sunt invitatii

Peste 500 de invitati, intre care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt asteptati, sambata, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Evenimentul se desfasoara intr-un cort privat in comuna Isalnita, judetul Dolj, transmite Mediafax.

Loredana Groza, atacata in mediul online dupa ce a canta la nunta Olgutei Vasilescu cu Manda: Si ce a zis Domnu Dragnea, va pune pe lista de europarlamentare? (FOTO)

A fost petrecere mare, sambata seara, in familia PSD cu ocazia nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu! Liderii partidului, in fruntea cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila, au fost prezenti la marele.

Loredana Groza, atacata in mediul online dupa ce a cantat la nunta Olgutei Vasilescu cu Manda: Si ce a zis Domnu Dragnea, va pune pe lista de europarlamentare? (FOTO)

A fost petrecere mare, sambata seara, in familia PSD cu ocazia nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu! Liderii partidului, in fruntea cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila, au fost prezenti la marele.

Olguta Vasilescu si Claudiu Manda fac petrecere de nunta cu 500 de persoane. Cine a fost invitat la cheful programat intr-o comuna de langa Craiova

Senatorii PSD Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda organizeaza sambata, 30 martie, petrecerea de nunta la care ar urma sa participe in jur de 500 de persoane.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )