Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce pregateste PSD dupa refuzul lui Iohannis: Putem inversa sa propunem pe Olguta la Dezvoltare si Ilan la Transporturi

B1 B1,
Ce pregateste PSD dupa refuzul lui Iohannis: Putem inversa sa propunem pe Olguta la Dezvoltare si Ilan la Transporturi

Noul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, propune o strategie inedita pentru a replica dupa ce Klaus Iohannis a refuzat prin remaniere guvernamentala numirea Olgutei Vasilescu in fruntea Ministerului. continuă pe B1

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Planul PSD dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Laufer si Vasilescu in Guvern

PSD analizeaza posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala pe un conflict juridic de natura constitutionala, a declarat, marti, deputatul PSD Eugen Nicolicea, vicepresedinte al Camerei.

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Codrin Stefanescu: Putem inversa, sa o propunem pe Olguta la Dezvoltare si pe Ilan la Transporturi

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasilescu la ministerul Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare, ca PSD are ca varianta numirea acelorasi persoane, dar in roluri inversate, o propunere pe care seful statului nu ar mai putea sa o refuze.

PSD ar putea ataca la CCR refuzul lui Iohannis de revocare si numire a unor membri ai Guvernului. Nicolicea: O incurcatura bine facuta

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat, luni, ca PSD ia in considerare posibilitatea de a atacat la CCR decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul de Transporturi.

Laufer: Refuzul lui Iohannis in ceea ce ma priveste e un nou act de antisemitism. Presedintele e etnic german! Ceausescu a vandut evrei. Azi am certitudinea ca si Iohannis a vandut un evreu roman (VIDEO, FOTO)

Ilan Laufer sustine ca decizia lui Klaus Iohannis de a refuza numirea sa la ministerul Dezvoltarii este un act antisemit. Azi, in anul 2018, am fost respins de catre presedintele Iohannis. Sunt ingrijo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )