Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie din PSD dupa respingerea Olgutei Vasilescu. Cum vor social-democratii sa transeze conflictul cu Iohannis

Adevărul Adevărul,
Prima reactie din PSD dupa respingerea Olgutei Vasilescu. Cum vor social-democratii sa transeze conflictul cu Iohannis

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea PSD), a declarat joi, ca Guvernul ar trebui sa sesizeze Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la ministerul Dezvoltarii. continuă pe Adevărul

ORBAN, DESPRE RESPINGEREA OLGUTEI VASILESCU: E o incapatanare a PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca PSD trebuie sa inteleaga ca trebuie sa vina cu o alta propunere pentru Ministerul Dezvoltarii, sustinand ca reprezinta o incapatanare nominalizarea de trei ori a Olgutei Vasilescu pentru acest portofoliu.

Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu pentru Antena 3, ca in coalitia PSD-ALDE este o stare de iritare fata de respingerea de catre presedintele Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ca se va lua o decizie in coalitie in legatura cu reactia fata de aceasta situatie.

Prima reactie a escrocului italian care s-a dat drept medic: Am platit bani grei

Matteo Politi, escrocul italiancu doar opt clase care s-a dat medic estetician de lux, a avut o prima reactie, dupa ce in presa a izbucnit scandalul despre situatia sa. Lucrurile despre.

IONEL DANCA: Firea vrea sa fie exclusa din PSD ca sa dea vina pe Dragnea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in Capitala.

Liderul Grupului de la Cluj din PSD, Ioan Rus, atac violent la Liviu Dragnea: Ceea ce fac Liviu Dragnea si PSD este fara precedent in tara noastra!

Fostul ministru de Interne din Guvernul Adrian Nastase si lider al asa-numitului Grup de la Cluj din PSD, Ioan Rus, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si anunta noi plecari din PSD. Ceea ce.

Gabriela Firea: Sub nicio forma nu plec din PSD. La maniera la care am fost exclusa din conducere, se poate intampla orice

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca exclude ferm posibilitatea de a pleca din PSD insa ca exista posibilitatea sa fie exclusa din partid. intrebata daca ia in considerare sa.

Demisiile din PSD ar putea duce la pierderea majoritatii coalitiei la Camera Deputatilor

Demisiile in lant din PSD de saptamana trecuta ar putea avea ca efect pierderea majoritatii PSD-ALDE la Camera Deputatilor, in contextul in care cele doua grupuri au in prezent 161 de alesi, iar cvorumul tr.

Mai multe tari au redus importul de carne de vita din Polonia, dupa ce un abator a exportat carne de animale bolnave

Mai multe state au inceput sa isi reduca importurile de carne de vita din Polonia, dupa ce o ancheta jurnalistica a aratat ca animale bolnave erau sacrificate intr-un abator din Polonia, iar carnea lor era destinata consumului uman, a anuntat luni principala organizatie de lobby a producatorilor polonezi de carne, informeaza Reuters.

USR, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE: PSD incearca sa fenteze legea

Uniunea Salvati Romania considera ca motivele invocate de presedintele Klaus Iohannis, care a respins numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale, sunt intemeiate, a declarat deputatul Stelian Ion.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa respingere. ii face plangere penala lui Iohannis

Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Iohannis a anuntat respingerea numirii ei in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pe motiv ca nu are pregatirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )