Libnet.ro
UNICEF

20:45

PSD face lista cu inlocuitorii Olgutei Vasilescu

Antena3 Antena3,
PSD face lista cu inlocuitorii Olgutei Vasilescu

PSD pregateste lista cu inlocuitorii Liei Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii. intre timp, Klaus Iohannis trebuie sa dea un raspuns in cazul lui Mircea Draghici, propunerea pentru Ministerul Tr. continuă pe Antena3

Planul-bomba al PSD dupa retragerea Olgutei Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu renunta la o functie de ministru in Cabinetul Dancila, dupa ce a fost respinsa de patru ori de presedintele Klaus Iohannis. PSD coace o strategie. Deja presedintele PSD a convocat o.

BUDAI, DESPRE RETRAGEREA OLGUTEI VASILESCU: O persoana cu experienta, o pierdere pentru Guvern

Orice persoana care are o experienta in spate este o pierdere pentru orice Guvern, a declarat astazi ministrul Muncii, Marius Budai, in legatura cu decizia Liei Olguta Vasilescu de a-si retrage candidatura pentru functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, el precizand ca acest lucru nu reprezinta o ''cedare '' a PSD in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Victor Ponta (Pro Romania): Liviu Dragnea `ii va rupe gatul` cat de curand Olgutei Vasilescu. Ea are multe defecte, dar are mai multi neuroni

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a lansat un avertisment de ultima ora catre Lia Olguta Vasilescu, despre care spune ca Liviu Dragnea ii va rupe gatul cat de curand, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )