Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Ce credeti despre situatia produsa de decizia presedintelui Iohannis n privinta Olgutei Vasilescu?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce credeti despre situatia produsa de decizia presedintelui Iohannis n privinta Olgutei Vasilescu?

Olguta Vasilescu s-a trezit marti dupa-amiaza fara portofoliu in Guvern, dupa ce presedintele Iohannis a acceptat revocarea ei din functia de ministru al Muncii, dar a respins numirea ei la Transporturi. Ce crezi despre situatia produsa de decizia presedintelui?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )