Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce variante are PSD dupa ce Iohannis a refuzat doi ministri. Cum se poate intoarce Olguta Vasilescu in Guvern

Adevărul Adevărul,
Ce variante are PSD dupa ce Iohannis a refuzat doi ministri. Cum se poate intoarce Olguta Vasilescu in Guvern

CCR a decis, in 2008, ca presedintele poate refuza o singura data, motivat, o propunere de ministru. PSD ar putea face rocada intre ministrii respinsi de Iohannis, iar seful statului e o obligat sa accepte. Asta ar insemna ca Lia Olguta Vasilescu sa treaca la Dezvoltare, iar Ilan Laufer la Transporturi. Potrivit unor surse politice, Livbiu Drganea nu e incantat de aceasta varianta, care i-ar oferi foarte multa putere politica Olgutei Vasilescu. continuă pe Adevărul

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Liderii PSD, sedinta de urgenta dupa ce Iohannis a refuzat numirile a doi ministri in noul guvern Dancila

Liderii PSD se reunesc de urgenta peste mai putin de o ora pentru a discuta urmatorul pas, dupa ce Klaus Iohannis a respins numirea Olgutei Vasilescu si al lui Ilan Laufer. Liviu Dragnea si Calin.

Prima REACTIE a PSD dupa ce Iohannis i-a dat dat SAH MAT lui Dragnea: Sa refuzi doi ministri... Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, OUT din Guvern!

PSD reactioneaza prompt dupa lovitura dura data de Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea. Presedintele a refuzat sa accepte doua dintre cele opt propuneri de noi ministri. Si anume: Olguta Vasilescu la Ministeru.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

Nicolicea avanseaza ipoteza ca Guvernul sa atace la CCR refuzul presedintelui privind remanierea a doi ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat marti ca Executivul ar trebui sa analizeze o eventuala sesizare la CCR a unui conflict juridic intre Guvern si Presedintie, dupa ce seful statului a provocat o incurcatura bine facuta cu revocarea si numirea unor ministri.

Ce pregateste PSD dupa refuzul lui Iohannis: Putem inversa sa propunem pe Olguta la Dezvoltare si Ilan la Transporturi

Noul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, propune o strategie inedita pentru a replica dupa ce Klaus Iohannis a refuzat prin remaniere guvernamentala numirea Olgutei Vasilescu in fruntea Ministerului.

Remanierea Guvernului, pe masa lui Iohannis: Numele noilor ministri au fost inaintate presedintelui (VIDEO)

Numele noilor ministri din Guvernul Dancila au fost trimise la Cotroceni. Liviu Dragnea a dat afara luni o treime din executiv. in locul celor cazuti in dizgratie, liderul PSD a adus altii, mai noi sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )