Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Plesoianu intervine in scandalul repetarii anului scolar: Asa se rezolva problema!

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu intervine in scandalul repetarii anului scolar: Asa se rezolva problema!

Liviu Plesoianu face declaratii in plina criza generata de COVID-19. Social-democratul propune ministrului Educatiei sa lanseze campania scoala online pentru toti elevii. continuă pe Antena3

Federatia Spiru Haret cere Guvernului sa nu dea declaratii alarmiste legate de inghetarea anului scolar. Este exclus

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Executivului sa nu mai dea declaratii alarmiste despre o posibila inghetare a anului scolar avand in vedere eforturile profesorilor s copiilor ca elevii sa faca cursuri chiar si online. Sindicalistii spun ca repetarea anului scolar nu intra in discutie.

Raluca Turcan anunta trei scenarii posibile in privinta anului scolar

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca sunt luate in calcul trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat.

Raluca Turcan: Exista trei scenarii in privinta anului scolar, unul dintre ele fiind repetarea acestuia

In contextul coronavirusului exista trei scenarii, in privinta anului scolar: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat luni, Raluca.

Raluca Turcan nu exclude repetarea anului scolar din cauza epidemiei de coronavirus

Sunt trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat la RFI vicepremierul Raluca Turcan,care spune ca a cerut o analiza ministerului de resort.

Sociologul Gelu Duminica, despre inghetarea anului scolar: O inconstienta infioratoare

Sociologul Gelu Duminica a critica luni, pe pagina sa de Facebook, declaratia vice-premierului privind optiunea existenta a inghetarii anului scolar, ca fiind de o inconstienta infioratoare, oferind si argumente totodata.

Raluca Turcan: Repetarea anului scolar este un scenariu posibil

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni la RFI ca repetarea anului scolar este o varianta luata in calcul de autoritati.

Turcan baga spaima in elevi si vorbeste despre inghetarea anului scolar

In mijlocul epidemiei de COVID-19 care afecteaza Romania, vicepremierul Raluca Turcan anunta ca anul scolar ar putea fi inghetat. Ideea a fost dur criticata atat de elevi, cat si de sindicalisti si specialisti in domeniu.

Profesoara Cristina Tunegaru, despre inghetarea anului scolar. E absurd sa pretinzi ca aceasta e o solutie

Profesoara de Limba si Literatura Romana, Cristina Tunegaru considera, asemenea altor dascali si experti in Educatie, ca anul scolar nu poate fi inghetat.

Reactia elevilor privind inghetarea anului scolar:un mesaj scenaristic si total neprofesionist, inducand panica

Consiliul National al Elevilor a precizat luni ca anul scolar nu trebuie inghetat, iar amanarea examenelor nationale trebuie evitata. Elevii condamna declaratiile vice-premierului si cer Guvernului solutii reale pentru eficientizarea Educatiei.

Parintii rabufnesc dupa ce Turcan a vorbit de posibilitatea suspendarii anului scolar: E incalificabil! Declaratia e iresponsabila

Presedintele Federatia Asociatiilor de Parinti a rabufnit dupa ce Raluca Turcan a sustinut ca exista posibilitatea de a se ingheta anul scolar. Iulian Cristache sustine ca e incalificabil ceea ce a facut vice-premierul, iar declaratia sa a fost iresponsabila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )