Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, despre certificatele de situatie de urgenta: Nu sunt costuri de emitere si vor fi eliberate online

B1 B1,
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, despre certificatele de situatie de urgenta: Nu sunt costuri de emitere si vor fi eliberate online

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, vine cu noi precizari dspre certificatele de urgenta pe care le primesc operatorii economici a caror activitate este afectata in contextul COVID-19. Popescu spune ca aceste. continuă pe B1

Virgil Popescu, despre somajul tehnic: Sunt doua categorii de companii care pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca sunt doua categorii de companii ai caror angajati pot beneficia de somajul tehnic.

Ministrul Economiei: in cateva zile vom produce masti de protectie in Romania Vom mai produce biocide si combinezoane

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat luni la TVR ca a discutat cu reprezentantii din industria de confectii, iar acestia sunt dispusi sa schimbe linia de productie si sa inceapa sa scoata pe piata masti medicinale si combinezoane. De asemenea, ministrul a mai spus ca Farmec Cluj a primit aprobarea Guvernului pentru a incepe sa produca biocide.

Ministrul Economiei: Credite garantate de stat pentru firmele care vor sa produca materiale sanitare

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca statul va pune la dispozitie credite garantate pentru firmele care isi schimba liniile de productie pentru a produce materiale sanitare.

VIDEO Ministrul Economiei: Romania va produce in cateva zile masti de protectie. Va incepe productia de biocide

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat ca Romania va incepe in cateva zile productia de masti si echipamente de protectie pentru medici, precum si biocide.

Virgil Popescu, precizari despre certificatele de situatie de urgenta: Nu vor fi costuri de emitere si vor fi eliberate online

Certificatele de urgenta pe care le primesc operatorii economici a caror activitate este afectata in contextul COVID-19 vor fi eliberate online, potrivit unor precizari facute de ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, Virgil Popescu. Acesta a mai spus ca nu vor exista costuri pentru emiterea acestui document.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe! - VIDEO

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si productia de bioacide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul Economiei, despre somajul tehnic: Doua categorii de companii pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca sprijinul de la stat pentru somajul tehnic se va acorda companiilor care au incasari scazute cu cel putin 25% si celor afectate direct de oronanta militara,.

Ministrul Economiei, despre somajul tehnic: Doua categorii de companii pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca sprijinul de la stat pentru somajul tehnic se va acorda companiilor care au incasari scazute cu cel putin 25% si celor afectate direct de oronanta militara,.

Ministrul Economiei: Lucram la masuri fiscale si economice pentru sprijinirea mediului de afaceri. Viata trebuie sa mearga mai departe!

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a vorbit cu Adrian Ursu despre masurile de sprijin pentru populatie. Virgil Popescu a spus ca s-au gasit solutii pentru productia de masti, combinezoane, dar si pentru productia de biocide. De alfel, ministrul Economiei a spus ca se vor gasi solutii si pentru cele mai afectate sectoare din cauza epidemiei de coronavirus.

Ministrul Economiei: Vom reusi sa producem saptamana viitoare prima masca de protectie in Romania Luam in calcul orice scenariu, inclusiv redeschiderea unor fabrici (VIDEO)

Virgil Popescu, Ministrul Economiei, a declarat, pentru B1 TV, ca pana la finalul saptamanii viitoare in Romania se vor produce masti de protectie, dar si alte materiale necesare in aceasta perioada de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )