Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adevarul Live, ora 12.00. Liderii UN Youth Romania, despre a zecea editie a BISMUN

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Liderii UN Youth Romania, despre a zecea editie a BISMUN

Vlad Dragus, presedinte al UN Youth Romania, si Valentin Florea, project manager al BISMUN, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre a zecea editie a conferintei BISMUN, importanta ONU pentru Romania si tinerii romani pasionati de relatiile internationale. continuă pe Adevărul

Din misterele creierului: Care sunt simptomele care ar trebui sa ne trimita la neurolog? Aflati la Adevarul Live de la ora 14.00

Diagnosticarea corecta si la timp a eventualelor probleme neurologice este esentiala si, uneori, este dificila, simptomele fiind comune mai multor tulburari. Despre importanta diagnosticului corect si despre principalele mituri legate de bolile neurologice si, in special, de epilepsie, aflam de la medicul neurolog Ioana Mandruta, la Adevarul Live de la ora 14.

Din misterele creierului: Care sunt simptomele care ar trebui sa ne trimita la neurolog? Aflati la Adevarul Live

Diagnosticarea corecta si la timp a eventualelor probleme neurologice este esentiala si, uneori, este dificila, simptomele fiind comune mai multor tulburari. Despre importanta diagnosticului corect si despre principalele mituri legate de bolile neurologice si, in special, de epilepsie, aflam de la medicul neurolog Ioana Mandruta, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 13.00: drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act.

Adevarul Live Moldova, ora 18.00. Vlad Batrancea, despre campania antiunionista lansata de Dodon si despre viitoarele alegeri parlamentare

Invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 12 martie, cu incepere de la ora 18. 00 este deputatul socialist Vlad Batrincea.

The Humans, trupa care va reprezenta Romania la Eurovision 2018, vine la Adevarul Live de la 13.00

Trupa The Humans, infiintata in urma cu doar un an, este castigatoarea Eurovision Romania 2018 si va reprezenta tara in concursul international, care se va desfasura in Lisabona in luna mai. Astazi, trei dintre membrii formatiei vin la Adevarul Live pentru a vorbi despre povestea infiintarii trupei, cum se pregatesc pentru Eurovision 2018 si cum au reactionat la criticile ce le-au fost aduse.

Adevarul Live: Drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

Dupa ce a supravietuit unui meci complicat in turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil pana in ultimul act.

Liderii coalitiei, discutii despre sesizarea CCR

Desi initial Liviu Dragnea a declarat ca decizia presedintelui nu va fi contestata de coalitie, dar intre timp pozitia s-a schimbat. Discutiile sunt acum despre cine sa faca sesizarea, iar liderii coalitiei.

Adevarul Live: Cine este Vanotek, artistul despre care multi nu stiu ca este roman

I-am ascultat cu totii piesa atat de cunoscuta Tell me who, insa multi nu am stiut ca Ion Chirinciuc este roman. Astazi Vanotek ne spune, la Adevarul Live, cum au fost inceputurile in muzica si care au fost cele mai grele provocari pe care a trebuit sa le depaseasca.

INTERVIU Siegfried Muresan, despre criza politica din Italia: Berlusconi si Renzi sa se aseze la masa si sa spuna ca vor sa dea tarii un guvern pro-european

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al Partidului Popular European PPE), a explicat, intr-un interviu pentru Adevarul, ce optiuni au liderii politici italieni pentru a depasi blocajul generat, in mod paradoxal, de alegerile parlamentare. Ce rol mai joaca Silvio Berlusconi? Cat de iminent e pericolul ca un partid populist si unul extremist sa formeze o coalitie majoritara la Roma?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )