Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea privind ONG-urile, un regres legislativ si institutional

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind ONG-urile, un regres legislativ si institutional

Organizatia Salvati Copiii critica mai multe prevederi ale legii privind ONG-urile, adoptata tacit de Senat, afirmand ca la 27 de ani de la ratificarea Conventiei ONU privind drepturile copilului, actul normativ scoate in afara prioritatilor nationale drepturile copilului. continuă pe Ziarul Bursa

Legea privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat marti, in calitate de camera decizionala, cu 279 de voturi pentru si 4 abtineri, legea privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala pe 18 decembrie. Legea a fost adoptata pe 23 octombrie de Senat si urmeaza sa fie trimisa la promulgare presedintelui Klaus Iohannis.

Iohannis spune ca va promulga imediat legea privind achizitionarea sistemului de rachete Patriot

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Ploiesti, ca va promulga legea privind achizitionarea sistemului de rachete Patriot imediat ce va ajunge la el, seful statului spunand ca a fost neplacut surprins de absenta parlamentarilor PSD de la lucrarile Comisiei de aparare, in care trebuia discutat acest subiect, scrie News. ro.

Legea privind achizitia sistemului de rachete Patriot a fost adoptata de Parlament si va fi trimisa la promulgare

Legea privind achizitia sistemului de rachete Patriot a fost adoptata marti si de catre Camera Deputatilor si va ajunge la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare. Legea a fost adoptata cu 279 de voturi.

LIVE Text/VIDEO Ziua a doua de dezbateri pe legile justitie: Se vor finaliza modificarile Legea privind statutul judecatorilor si procurorilor

Comisia speciala parlamentara privind elaborarea modificarilor la legile justitiei a reluat sedinta suspendata miercuri seara, la ora 09. De data aceasta, parlamentarii PNL se afla in sala, dupa ce miercuri au boicotat in semn de protest. Sunt asteptate joi modificarile cele mai importante la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor - procedura de numiri si cea de revocarea a procurorilor sefi si raspunderea magistratilor. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente si declaratiiVezi in articol o transmisiune LIVE VIDEO cu lucrarile comisiei.

Legea privind construirea Monumentului Marii Uniri, adoptata

ACTUALIZARE 17:00 Daniel Constantin: Proiectul a stat nepermis de mult in sertarele comisiilor de specialitate Proiectul de lege privind constructia Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, adoptat de Senat in anul 2015, a stat nepermis de mult in sertarele comisiilor de specialitate, fapt care va face ca implementarea legii sa fie mult intarziata, a precizat astazi, Daniel Constantin, deputat neafiliat. ------------- Camera Deputatilor a adoptat, in sedinta de vot final care a avut loc astazi, proiectul de Lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, prin care statul roman aloca peste 18 milioane de lei pentru realizarea constructiei.

Legea privind infiintarea Avocatului Copilului a fost aprobata de Parlament

Proiectul de lege al Guvernului privind infiintarea Avocatului Copilului, ca structura in cadrul institutiei Avocatului Poporului, care se va ocupa exclusiv de protectia drepturilor copilului, a fost adoptat marti de Camera Deputatilor, for decizional in acest caz, transmite news. ro.

SUA: Tensiuni in Departamentul de Stat. Rex Tillerson este acuzat de diplomati aflati in subordinea sa ca a incalcat legea privind recrutarea minorilor

Secretarul de Stat american Rex Tillerson este acuzat de un grup de 12 diplomati din subordinea sa ca a incalcat legea federala de prevenire a inrolarii copiilor in armata, relateaza Reuters.

Parlamentul a adoptat legea privind finantarea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia cu suma de 18,8 milioane lei

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 252 voturi pentru, unul impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918-Alba Iulia. Pentru inatreaga investitie se vor aloca de la bugetul de stat maximum 18,8 milioane lei.

Legea privind Statutul Casei Regale va fi votata in procedura de urgenta. Seful Casei Regale ar avea rang echivalent celui de sef de stat

Senatul a acceptat, luni, solicitarea lui Calin Popescu Tariceanu, in calitate de initiator, ca propunerea legislativa privind Statutul Casei Regale sa fie adoptata in procedura de urgenta.

Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot, adoptata de Senat

Proiectul de lege privind achizitionarea primului sistem de rachete sol-aer Patriot a fost adoptat de plenul Senatului, cu 108 voturi pentru si unul singur impotriva. Valoarea totala estimata a achizitiei este de 4,64 miliarde dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )