Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adevarul Live, ora 12.00. Ce sanse sunt ca binomul Dodon-Plahotniuc sa fie inlaturat din fruntea Republicii Moldova?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Ce sanse sunt ca binomul Dodon-Plahotniuc sa fie inlaturat din fruntea Republicii Moldova?

Amalistul politic Oleg Munteanu, fost ambasador al Republicii Moldova in SUA, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre alegerile parlamentare care se apropie peste Prut. Va reuti Opozitia pro-europeana sa invinga tandemul estic Dodon-Plahotniuc?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live.Ce sanse sunt ca binomul Dodon-Plahotniuc sa fie inlaturat din fruntea Republicii Moldova?

Analistul politic Igor Munteanu, fost ambasador al Republicii Moldova in SUA, vorbeste, la Adevarul Live, despre alegerile parlamentare care se apropie peste Prut. Va reusi Opozitia pro-europeana sa invinga tandemul estic Dodon-Plahotniuc?.

Kelemen Hunor, la Adevarul Live, de la ora 12.00. Mai ramane UDMR alaturi de PSD?

Presdintele UDMR, Kelemen Hunor, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre referendumul privind familia traditionala, despre protestul diasporei si despre colaborarea cu Liviu Dragnea. Va mai sprijini UDMR guvernarea PSD?.

Adevarul Live, ora 13.00. Vasile Nastase, unul dintre liderii Opozitiei din Republica Moldova. Ce sanse au proeuropenii de peste Prut la alegeri?

Vasile Nastase, membru fondator al Platformei Civice Demnitate si Adevar, fratele lui Andrei Nastase, primarului ales, dar neinstalat al Chisinaului, vorbeste, la Adevarul Live, despre lupta politica de peste Prut: pe de o parte Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc, pe de alta parte Maia Sandu si Andrei Nastase.

Kelemen Hunor, la Adevarul Live. Mai ramane UDMR alaturi de PSD?

Presdintele UDMR, Kelemen Hunor, vorbeste, la Adevarul Live, despre referendumul privind familia traditionala, despre protestul diasporei si despre colaborarea cu Liviu Dragnea. Va mai sprijini UDMR guvernarea PSD?.

Adevarul Live, ora 14.00. Niculae Balan, presedintele UNPIR, despre ce aduce pentru companii noua lege a insolventei

Ministerul Finantelor Publice a publicat recent un proiect de modificare a legii insolventei. Niculae Balan, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a explica cum vor fi afectate companiile din Romania de noile prevederi.

Adevarul Live. Vasile Nastase, unul dintre liderii Opozitiei din Republica Moldova. Ce sanse au proeuropenii de peste Prut la alegeri?

Vasile Nastase, membru fondator al Platformei Civice Demnitate si Adevar, fratele lui Andrei Nastase, primarului ales, dar neinstalat al Chisinaului, vorbeste, la Adevarul Live, despre lupta politica de peste Prut: pe de o parte Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc, pe de alta parte Maia Sandu si Andrei Nastase.

Kelemen Hunor: Opozitia face balet mediatic. E foarte departe de a da jos Guvernul. N-am mai vorbit cu Ludovic Orban nici macar la o cafea

Presdintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit, la Adevarul Live, despre referendumul privind familia traditionala, despre protestul diasporei si despre colaborarea cu Liviu Dragnea. Liderul UDMR s-a declarat nemultumit de guvernele din ultimii cinci ani si a criticat Opozitia pentru lipsa de deschidere in ceea ce priveste negocierile cu formatiunea pe care o conduce.

Cum se va solutiona cazul minorului agresat de Politia Sectorului 3? Raspunde activistul Valeriu Nicolae la Adevarul Live, incepand cu ora 15.00

Cum se va solutiona cazul minorului agresat de Politia Sectorului 3 saptamana trecuta, care a scandalizat opinia publica, si in ce masura pot fi evitate abuzuri similare in viitor? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care incercam sa raspundem alaturi de activistul pentru drepturile copiilor si castigatorul Worlds Childrens Prize Valeriu Nicolae, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 20.00. Sergiu Mocanu, despre rolul unionistilor la parlamentarele de la Chisinau si sansele fortelor proeuropene

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul de luni, 17 septembrie, ora 20. 00, al emisiunii Adevarul Live Moldova. El va vorbi despre sansele partidelor proeuropene de a obtine victoria in fata socialistilor lui Igor Dodon, la alegerile parlamentare de la Chisinau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )