Libnet.ro
UNICEF

10:45

Parlamentul dezbate marti motiunea de cenzura. Toate calculele necesare pentru a trece si cate voturi are Opozitia

B1 B1,
Parlamentul dezbate marti motiunea de cenzura. Toate calculele necesare pentru a trece si cate voturi are Opozitia

Marti, plenul reunit al Parlamentului, dezbate Motiunea de cenzura intitulata Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot. Motiunea de cenzura a fost. continuă pe B1

Parlamentul dezbate astazi motiunea de cenzura

ACTUALIZARE: Votul s-a incheiat: Camera Deputatilor si Senatul au respins, in plenul reunit, motiunea de cenzura depusa de partidele de opozitie pentru demiterea Guvernului Dancila. ---------- *ACTUALIZARE: Emil Marius Pascan PMP): Poate nici nu trebuie sa ne asteptam la mare lucru din partea Guvernului Dragnea 3 ---------- *ACTUALIZARE: Victor Ponta: Doamna prim ministru, nu cred ca aveti o problema azi, la motiunea de cenzura, nici la Congresul PSD, veti avea imediat dupa, cu situatia economica, sociala si bugetara a Romaniei ---------- *ACTUALIZARE: Attila Korodi: UDMR voteaza motiunea de cenzura ---------- *ACTUALIZARE: Florin Iordache: Daca mi s-ar cere sa descriu intr-un cuvant textul motiunii de cenzura termenul folosit ar fi ipocrizie ---------- *ACTUALIZARE: Dan Barna: Romanii nu mai vor un guvern girat de penali. Acest guvern e creat dupa chipul si asemanarea creatorului sau ---------- *ACTUALIZARE: Raluca Turcan: Sunteti Guvernul lui Liviu Dragnea, care l-a servit si il serveste si cel putin inca doi ministri ar trebui sa fie alaturi de el ---------- *ACTUALIZARE: Dancila spune ca acuzatiile din motiunea de cenzura sunt minciuni ---------- *ACTUALIZARE: Dancila catre opozitie: PSD a adus mai multa crestere economica decat in 2009-2016 ---------- *ACTUALIZARE: Dancila despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie; am incredere in colegii mei si in partenerii de alianta ---------- *ACTUALIZARE: Valeriu Steriu, despre votul PSD la motiunea de cenzura: Este optiunea fiecaruia, nu a fost vreo directiva data de cineva. ---------- Plenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza, marti, incepand de la ora 14. 00, motiunea de cenzura a opozitiei. Este nevoie de 233 de voturi favorabile pentru ca Guvernul sa cada.

Parlamentul dezbate astazi motiunea de cenzura a opozitiei

Plenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza, marti, incepand de la ora 14. 00, motiunea de cenz.

Parlamentul dezbate astazi motiunea de cenzura a opozitiei

Plenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza, marti, incepand de la ora 14. 00, motiunea de cenzura a opozitiei. Este nevoie de 233 de voturi favorabile pentru ca Guvernul sa cada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )