Libnet.ro
UNICEF

16:15

Basescu: Opozitia trebuie sa aiba un singur candidat la Primaria Capitalei - Nicusor Dan. E usor sa arati ce nu a facut Firea, o poti face zambind (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Opozitia trebuie sa aiba un singur candidat la Primaria Capitalei - Nicusor Dan. E usor sa arati ce nu a facut Firea, o poti face zambind (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca la alegerile pentru Primaria Capitalei de anul viitor Opozitia trebuie sa se prezinte in fata alegatorilor cu un singur candidat, iar acesta, in opinia sa, ar trebui. continuă pe B1

Basescu, despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Opozitia trebuie sa aiba un singur candidat. As merge cu Nicusor Dan

Europarlamentarul PMP Traian Basescu crede ca la alegerile pentru Primaria Bucuresti de anul viitor opozitia trebuie sa mearga cu un singur candidat, iar in opinia sa acesta trebuie sa fie Nicusor Dan, un om care cunoaste problemele orasului.

Ludovic Orban nu exclude candidat comun PNL-USR la Primaria Capitalei

Ludovic Orban a declarat ca liberalii vor face un sondaj de opinie pentru a decide daca vor merge cu un candidat comun cu USR la Primaria Capitalei. Presedintele PNL a mai afirmat ca liberalii trebuie sa-si.

Rares Bogdan: Eu nu voi candida la Primaria Capitalei. Nicusor Dan trebuie sa intre in PNL, altfel ma voi opune sustinerii unui independent

Liberalul Rares Bogdan a declarat luni seara, la Romania TV, ca nu va candida la primaria Capitalei, dar ii cere lui Nicusor Dan sa se inscrie in PNL deoarece, in caz contrar, se va opune sustinerii candidaturii unui independent, citeaza b1. ro. La Bucuresti, Nicusor Dan trebuie sa intre in PNL. Altfel, ma voi opune sustinerii unui independent. imi doresc un candidat care s-o bata suta la suta, din primul tur, pe Gabriela Firea, a declarat liberalul.

Primaria Capitalei a platit in decembrie doar jumatate din ajutorul de 500 lei acordat persoanelor adulte cu handicap

Primaria Capitalei a platit in luna decembrie doar jumatate din stimulentul de 500 lei acordat persoanelor cu handicap, potrivit informatiilor transmise redactiei HotNews. ro de mai multe persoane care beneficiau de ajutor. Reprezentantii Primariei Capitalei au confirmat ca au dat doar jumatate din bani. Motivul dat de institutie? Situatia financiara grea prin care trece municipalitatea din cauza faptului ca Guvernul a refuzat sa-i aloce bani la final de an. Reprezentantii municipalitatii spun ca vor incerca sa dea banii din urma dupa aprobarea bugetului pe 2020.

Primaria Capitalei a dublat taxa pentru promovarea turistica a Bucurestiului. Asociatie: O noua palma data turismului de incoming

Primaria Capitalei a dublat de la 1% la 2% taxa speciala pentru promovarea turistica a Bucurestiului, masura care este o noua palma data turismului de incoming, sustin asociatiile de turism.

Restrictii de circulatie in Bucuresti, de Revelion. Ce a pregatit Primaria Capitalei pentru bucuresteni la trecerea dintre ani

In zona Pietei Constitutiei se vor aplica restrictii rutiere incepand de marti, 31 decembrie, de la ora 13,00, pana miercuri, 1 ianuarie, ora 6,00, avand in vedere organizarea de catre Primaria Capitalei, prin Centrul Cultural ARCUB a petrecerii Revelion 2020. Disco Night Fever.

Batalia pentru Capitala. Traian Basescu: Nicusor Dan trebuie sa fie candidatul comun in orice conditii Rares Bogdan: Eu nu voi candida. N. Dan trebuie sa se inscrie in PNL. Altfel, nu il sustin

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la Digi 24, ca nu vede un alt candidat mai bun la primaria Capitalei ca Nicusor Dan si le cere tuturor fortelor politice de dreapta sa-l sustina in orice conditii. Liberalul Rares Bogdan a declarat luni seara, la Romania TV, ca nu va candida la primaria Capitalei, dar ii cere lui Nicusor Dan sa se inscrie in PNL deoarece, in caz contrar, se va opune sustinerii candidaturii unui independent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )