Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dancila promite o Ordonanta de Urgenta pentru majorarea alocatiilor pentru copii. Premierul acuza PNL de neseriozitate

Adevărul Adevărul,
Dancila promite o Ordonanta de Urgenta pentru majorarea alocatiilor pentru copii. Premierul acuza PNL de neseriozitate

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat vineri ca Guvernul va da pe 1 martie o Ordonanta de Urgenta pentru a putea majora alocatiile copiilor de la 84 de lei la 150 de lei, acuzand opozitia de neseriozitate. continuă pe Adevărul

UPDATE Dancila anunta Ordonanta de Urgenta pentru majorarea alocatiilor pentru copii si acuza PNL de neseriozitate

Guvernul va da o Ordonata de Urgenta pentru a putea majora alocatiile copiilor de la 84 de lei la 150 de lei incepand cu 1 martie, a anuntat premierul Viorica Dancila, vineri, in Parlament, dupa adoptarea bugetului de stat. Ea a spus ca a discutat cu ministrul Muncii, ca aceasta este singura modalitate de reglementare si a acuzat de neseriozitate opozitia, care a depus acest amendament si a indicat ca sursa de finantare excedentul bugetar.

A fost elaborat proiectul de ordonanta de urgenta a Guvernului pentru majorarea alocatiilor pentru copii

Ministerul Muncii anunta ca a elaborat proiectul de ordonanta de urgenta a Guvernului pentru majorarea alocatiilor pentru copii, acesta fiind lansat in dezbatere publica si urmand sa intre intr-o sedinta viitoare a Executivului.

Alocatie copii 2019. Care e sursa de finantare pentru majorarea alocatiilor copiilor

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, joi, un amendament la bugetul Ministerului Muncii pe anul 2019 prin care alocatiile copiilor vor fi majorate incepand cu 1 martie. Amendamentul a.

Turcan: Singurul lucru bun din acest buget, majorarea alocatiilor pentru copii impusa de PNL, in pofida opozitiei PSD-ALDE

Deputatul PNL Ralucaa Turcan afirma ca singurul lucru bun din bugetul pe 2019 votat vineri de Parlament este majorarea alocatiilor pentru copii impusa de PNL, in pofida opozitiei PSD-ALDE. in opinia sa, bugetul a fost adoptat si nu putem spune ca ne asteptam la vreo schimbare majora pentru romani.

De ce nu vrea PSD sa majoreze alocatiile? Ministrul Muncii: Sa facem pentru familie per total, nu strict pentru copii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a reusit sa incropeasca un soi de explicatie pentru care PSD-ALDE nu vor majorarea alocatiilor pentru copii. Asigurarea unui trai mai bun clar ca il facem si avem.

Iohannis critica din nou bugetul: PSD arata dispret total, incompetenta, oportunism, rea-vointa. Presedintele lauda PNL pentru majorarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis critica din nou bugetul pe 2019 adoptat, cu intirziere, de coalitia PSD-ALDE. Arata dispretul total al coalitiei majoritare fata de asteptarile romanilor, sustine seful statului. in schimb, presedintele lauda PNL pentru amendamentul prin care a dublat alocatiilor copiilor, in ciuda opozitiei PSD.

Dancila: Vom adopta majorarea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu ministrul Muncii despre ordonanta de urgenta prin care sa se reglementeze majorarea alocatiilor pentru copii, spunand ca aceasta va fi adoptata. Dancila a mentionat ca majorarea ar urma sa se aplice incepand cu 1 martie, nefiind luata in calcul o prorogare.

Vot final pe buget in Parlament. Dancila, in biroul lui Dragnea. Scandal pe cresterea alocatiilor pentru copii

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor da votul final, astazi, pe legea bugetului de stat. in Parlament a ajuns si premierul Viorica Dancila, care a mers mai intai in biroul lui Liviu Dragnea. PNL si PSD isi disputa dublarea alocatiilor pentru copii.

ALOCATII 2019. Ministerul Muncii, lamuriri despre majorarea alocatiilor pentru copii

ALOCATII 2019 Dupa ce Parlamentul a aprobat, vineri, Legea Bugetului de stat pe 2019, Ministerul Muncii si Asistentei Sociale a intocmit un proiect de OUG prin care se reglementeaza majorarea alocatiilor de stat.

Bugetul e votat cu scandal. Impotenta se manifesta grotesc. Tineti-i in banci pe cei care nu si-au luat pastilele dimineata. Dancila, in biroul lui Dragnea

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor da votul final, astazi, pe legea bugetului de stat. in Parlament a ajuns si premierul Viorica Dancila, care a mers mai intai in biroul lui Liviu Dragnea. PNL si PSD isi disputa dublarea alocatiilor pentru copii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )