Libnet.ro
UNICEF

14:47

Eugen Tomac a pulverizat un jet de apa termala n timpul motiunii pentru demiterea lui Carmen Dan

Hotnews Hotnews,
 Eugen Tomac a pulverizat un jet de apa termala n timpul motiunii pentru demiterea lui Carmen Dan

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, a pulverizat marti, in plenul Camerei Deputatilor, dintr-un flacon alb, un jet de apa termala in timpul dezbaterilor de la motiunea simpla prin care opozitia solicita demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru gestionarea protestelor din 10 august, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Eugen Tomac (PMP): in an Centenar, Romania pare ca e pe muchia prapastiei. Liderii politici sunt tot mai straini de valorile autentice si doar mimeaza ca simt romaneste (FOTO)

Chiar in an Centenar, Romania pare ca este pe muchia prapastiei din cauza unor politicieni lipsiti de viziune, sustine presedintele PMP. Eugen Tomac a remarcat faptul ca niciun lider politic nu a fost prezent la.

Eugen Tomac (PMP): Atacurile antiamericane ale europarlamentarului ALDE Renate Weber arata cat de subtil si periculos joaca Rusia

Atacurile europarlamentarului ALDE Renate Weber la adresa Statelor Unite demonstreaza cat de subtil si de periculos actioneaza Rusia, a sustinut Eugen Tomac, presedintele PMP. Weber declarase ca nu intelege.

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )