Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fosta eurodeputata Renate Weber, propusa de ALDE Avocat al Poporului

Hotnews Hotnews,
 Fosta eurodeputata Renate Weber, propusa de ALDE Avocat al Poporului

Fosta eurodeputata Renate Weber este sustinuta de ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Decizia vine in contextul in care opozitia a anuntat deja ca il propune pentru acest post pe fostul senator UDMR Peter Eckstein Kovacs. continuă pe Hotnews

ALDE: Renate Weber, propusa pentru functia de Avocat al Poporului

Renate Weber, care nu a mai intrat in Parlamentul European, pentru ca ALDE nu a trecut pragul electoral, a fost propusa de partidul condus de Calin Popescu Tariceanu pentru functia de Avocat al Poporului.

Tariceanu: Renate Weber, candidatul ALDE pentru functia de Avocat al Poporului

Grupurile parlamentare ale ALDE din Senat si Camera Deputatilor au desemnat-o luni pe Renate Weber drept candidat pentru functia de Avocat al Poporului, a anuntat presedintele formatiunii, Calin Popescu.

Prima reactie a lui Renate Weber dupa ce a fost propusa de ALDE pentru Avocatul Poporului

Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, le-a multumit celor din partid pentru increderea acordata si a precizat ca va lupta in continuare pentru apararea drepturilor si libertatilor.

Renate Weber: Ma onoreaza propunerea de a fi Avocatul Poporului

Fostul europarlamentar, Renate Weber, a declarat la Antena 3 ca se simte onorata sa fie nominalizata la functia de avocat al Poporului. in primul rand sunt onorata. Pentru mine ar fi o intoarcere la incep.

Dan Barna: Sper sa nu ajungem in situatia dureroasa cu Renate Weber ca avocat al poporului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de avocat al poporului, aratand ca aceasta a acoperit in Parlamentul European problemele din Justitie, in timp ce.

Renate Weber, propunerea PSD - Alde pentru postul de Avocat al Poporului

Renate Weber este propunerea PSD-ALDE pentru postul de avocat al poporului, ramas vacant dupa expirarea mandatului lui Victor Ciorbea, scrie Digi24. ro.

Surse. Pe cine sustine coalitia PSD-ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Ciorbea, schimbat zilele viitoare

Functia de Avocat al Poporului revine ALDE, potrivit unei intelegeri dintre Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse politice, liderul ALDE o sustine pe Renate Weber pentru postul ocupat acum de Victor Ciorbea. Renate Weber a ratat un nou mandat de europarlamentar, dupa ce ALDE nu a reusit sa treaca pragul electoral. Opozitia il sustine pe Peter Eckstein Kovacs pentru functia de Avocat al Poporului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3241 seconds )