Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Motiunea de cenzura a picat, 200 de voturi pentru si 7 impotriva Viorica Dancila, catre opozitie: Va intreb cu toata sinceritatea, chiar va doriti sa veniti la guvernare?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Motiunea de cenzura a picat, 200 de voturi pentru si 7 impotriva Viorica Dancila, catre opozitie: Va intreb cu toata sinceritatea, chiar va doriti sa veniti la guvernare?

Camera Deputatilor si Senatul au respins, marti, in plenul reunit, motiunea de cenzura depusa de partidele de opozitie impotriva Guvernului Dancila. Au fost 200 de voturi pentru, iar ca sa fie demis Guvernul in favoarea motiunii de cenzura ar fi trebuit sa voteze cel putin 233 de parlamentari. continuă pe Hotnews

VIDEO Prima reactie a Vioricai Dancila, dupa ce motiunea de cenzura a picat: Am vazut superficialitate si jigniri. Asta trebuie sa inceteze

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului sau a picat, ca aceasta motiune a fost tratata cu multa neseriozitate de catre opozitie si ca a vazut superficialitate si jigniri, iar acest mod de lucru trebuie sa inceteze.

Parlamentul dezbate marti motiunea de cenzura. Toate calculele necesare pentru a trece si cate voturi are Opozitia

Marti, plenul reunit al Parlamentului, dezbate Motiunea de cenzura intitulata Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot. Motiunea de cenzura a fost.

Motiunea de cenzura a fost respinsa

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a picat, inregistrand 200 voturi pentru si 7 imp.

Motiunea de cenzura a picat: Opozitia nu a reusit sa stranga decat 200 voturi pentru a demite Guvernul Dancila

Motiunea de cenzura a opozitiei nu a reusit sa stranga numarul de voturi necesare pentru a darama Guvernul condus de Viorica Dancila. Opozitia a reusit sa stranga doar 200voturi din numarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )