Libnet.ro
UNICEF

22:45

Motiune de cenzura. Efort total pentru demiterea Guvernului Dancila: Un senator PMP a fost adus cu ambulanta pentru a vota

B1 B1,
Motiune de cenzura. Efort total pentru demiterea Guvernului Dancila: Un senator PMP a fost adus cu ambulanta pentru a vota

UPDATE: Senatorul Vasile-Cristian Lungu a fost adus in cele din urma cu o ambunta. Doar ca la sosire au avut loc momente stanjenitoare doarece brancardierii nu au reusit sa deschisa una din usile ambulantei pe. continuă pe B1

Deputatul demisionar din PSD Mihaita Gaina a votat pentru demiterea Guvernului

Fostul deputat PSD Mihaita Gaina a votat pentru demiterea Guvernului Dancila, cu bilele la vedere. La inceputul acestei luni, deputatul PSD Mihaita Gaina a.

Tradari de ultima ora la motiunea de cenzura! Un membru PSD a votat pentru demiterea Guvernului

Un membru PSD a votat joi impotriva propriului partid. Liderul tinerului PSD, Gabriel Petrea, a votat la vedere, la motiunea de cenzura, pentru demiterea Guvernului Dancila. Este al doilea vot, in plus.

Ministrul Muncii, la Antena 3: Am vazut o motiune goala. Cifrele sunt in favoarea Guvernului Dancila

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, joi, la Antena 3, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie, impotriva Guvernului Dancila, seamana mai mult cu o declaratie politica. intrebat daca este de.

Tomac: Parlamentarii PMP vor vota la vedere pentru caderea Guvernului Dancila

Parlamentarii PMP vor vota la vedere in favoarea caderii Guvernului Dancila, la motiunea de cenzura,.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament.

Presedintele Iohannis, prima reactie dupa demiterea Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de .

Motiune de cenzura |Deputatul PMP Marius Pascan: Doamna Dancila, in fiecare luna mergeti la banci si indatorati tara la dombanzi NAUCITOARE, pe care le vor plati copiii si nepotii nostri (VIDEO)

Deputatul PMP Marius Pascan a declarat, luni, in Parlament, in timpul sustinerii motiunii de cenzura, ca Guvernul PSD si premierul Dancila se fac responsabili de indatorarea tarii la dobanzi naucitoare,.

Ultima dupa-amiaza de unitate, intaia noapte de scindari. Stelian Ion (USR): Daca am tras cu totii pentru daramarea Guvernului Dancila, nu inseamna ca acum vom guverna impreuna (VIDEO)

Deputatul Stelian Ion a precizat joi, in direct pe B1TV, ca succesul motiunii de cenzura nu inseamna ca fortele politice, care au tras in aceasta directie, vor ajunge la un numitor comun in epoca.

Ce scrie presa internationala despre demiterea Guvernului Viorica Dancila

Presa internationala a scris joi despre demiterea Guvernului Viorica Dancila prin motiune de cenzura. Romania: Guvernul social-democrat, demis de Parlament, titreaza cotidianul francez Le.

VIDEO Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 238 de voturi. Guvernul Dancila este demis. Ludovic Orban: Cosmarul trait de Romania a incetat

Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 238 de voturi. Guvernul Dancila este demis. in favoarea motiunii au votat 238 de parlamentari. in discursul de la dezbaterea motiunii, premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, despre care a spus ca este cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania. Ea a vorbit despre o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul. De partea cealalta, opozitia a vorbit despre un premier nelegitim care a calcat in picioare asteptarile unei tari intregi si despre clanurile interlope care fac ravagii pe strazile din Romania. Este totusi un lucru bun pe care l-ati facut - ca nu l-ati scapat pe Liviu Dragnea de puscarie cand puteati sa o faceti, i-a spus Barna Vioricai Dancila. Draga Viorica, daca esti tinuta captiva la Guvern, clipeste de doua ori. Te eliberam!, a fost si mesajul lui Tariceanu. 54 Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita14. 43 Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat14. 32 Motiunea de cenzura a trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )