Libnet.ro
UNICEF

19:45

Motiune de cenzura: Va pica Guvernul Dancila? Ultimele pregatiri in Parlament (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Motiune de cenzura: Va pica Guvernul Dancila? Ultimele pregatiri in Parlament (GALERIE FOTO)

Zicu mari emotii in Parlamentul Romaniei! Motiunea de cenzura a parlamentarilor va fi votata joi, iar opozitia trebuie sa stranga 233 de voturi pentru a putea demite guvernul condus de Viorica. continuă pe B1

Kelemen Hunor: Nu am avut dubii ca Guvernul Dancila trebuia sa plece. UDMR a votat motiunea de cenzura

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca nu a avut dubii ca va pica Guvernul Dancila. Guvernul a cazut. UDMR a votat motiunea de cenzura. Am facut cum am promis, pentru ca noi suntem mereu consecventi. Nu am.

MOTIUNE DE CENZURA. Motiunea de cenzura a trecut. Guvernul Dancila a cazut

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

Ziua Z pentru Guvern: Credeti ca va cadea Guvernul Dancila azi, prin motiune de cenzura? Votati pe Facebook B1.ro!

Astazi este Ziua Z pentru Guvernul Dancila. Joi, 10 octombrie, are loc votul de la motiunea de cenzura. Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa.

Vendeta Vioricai Dancila: Patru parlamentari, exclusi din PSD dupa ce Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura

Patru parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat motiunea de cenzura, iar Guvernul Dancila a fost demis. Cei exclusi sunt Gabriel Petrea, presedintele organizatiei de.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

EXCLUSIV B1.RO a luat pulsul motiunii! PNL: Va trece! Orgoliul lui Ponta nu ii permite sa joace stramb USR: in teorie trece, in practica nu cred PSD: Au fost multe razgandiri, nu mai cred nimic UDMR: Noi nu votam niciodata la vedere

EXCLUSIV Ultimele declaratii inainte de votul de joi arata ca motiunea de cenzura care ar putea darama Guvernul Dancila se joaca la limita. Numarul de semnatari arata ca sunt premize suficiente.

Ce nu s-a vazut la televizor de la motiunea de cenzura care a prabusit Guvernul Dancila

La patru luni si jumatate dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si dupa pierderea alegerilor europarlamentare, abandonat de ALDE si tradat de o parte dintre pesedisti, guvernul Dancila s-a.

MOTIUNEA DE CENZURA a trecut. Guvernul Dancila a cazut, 238 de parlamentari au votat pentru

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

Guvernul Dancila pleaca. Cine va conduce Romania si ce prevede Constitutia

Guvernul Dancila pleaca. Cine va conduce Romania? Radu Tudor a prezentat joi seara la emisiunea Punctul de intalnire ce prevede Constitutia Romaniei. Art. 85 Numirea Guvernului 1) Presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )