Libnet.ro
UNICEF

17:45

Nicusor Dan prezinta datele celui mai recent sondaj pentru Primaria Capitalei: 61% dintre cei care voteaza partide non-PSD doresc ca opozitia sa aiba un candidat unic. Bucurestenii ma vad ca cel mai bine plasat (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan prezinta datele celui mai recent sondaj pentru Primaria Capitalei: 61% dintre cei care voteaza partide non-PSD doresc ca opozitia sa aiba un candidat unic. Bucurestenii ma vad ca cel mai bine plasat (VIDEO)

Nicusor Dan a prezentat, duminica, rezultatele unui sondaj, realizat la comanda sa, privind optiunile bucurestenilor in privinta candidatului la Primaria Capitalei. Potrivit datelor prezentate de. continuă pe B1

SONDAJ. Ce sanse credeti ca are Nicusor Dan la Primaria Capitalei?

Independentul Nicusor Dan a prezentat duminica un sondaj care nu-i da mari sperante pentru Primaria Capitalei, in contextul in care dreapta ar merge cu candidati diferiti.

Sondaj privind Primaria Capitalei. Nicusor Dan, cel mai bine plasat candidat al Opozitiei. Ce procente au Rares Bogdan si Vlad Voiculescu

NIcusor Dan, candidat independent pentru Primaria Bucurestiului, a prezentat un sondaj, realizat la cererea sa, privind intentia de vot pentru functia de edil al Capitalei. Potrivit cercetarii, Nicusor Dan e cel mai bine clasat candidat al Opozitiei, contracandidatul sau din Alianta USR-PLUS, Vlad Voiculescu, fiind la mare distanta de acesta.

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

VIDEO Nicusor Dan a prezentat un sondaj care arata ca e mult mai bine plasat decat Vlad Voiculescu in preferintele bucurestenilor. Care sunt cifrele

Nicusor Dan a prezentat, duminica, un sondaj pe care l-a comandat si platit el, care indica faptul ca in optiunea alegatorilor este mai sus ca procente, in postura de candidat independent sustinut de Alianta USR-PLUS, comparativ cu Vlad Voiculescu, propus de PLUS, transmite Mediafax. Sondajul poate fi consultat AICI.

Nicusor Dan publica un sondaj in care pierde Primaria Capitalei

Independentul Nicusor Dan, sustinut de USR Bucuresti, pentru Primaria Capitalei a dat publicitatii un sondaj care are o varianta in care Gabriela Firea castiga Primaria Capitalei.

Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca desemnarea candidatului formatiunii pentru Primaria Capitalei se va face in urma unei cercetari sociologice, in care vor fi testati potentialii candidati ai PNL. intrebat daca exclude posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, Orban a spus: Din partea PNL nu poate candida decat un membru al PNL.

Lupta pentru Capitala: PNL alege intre Rares Bogdan si Nicusor Dan - Surse

PNL insista pentru candidat propriu la alegerile pentru Primaria Capitalei, insa si Nicusor Dan e o varianta, sustin surse politice pentru Adevarul. Varianta sustinerii lui Vlad Voiculescu este, momentan, exclusa, ca urmare a atacurilor PLUS la adresa guvernarii PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )