Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nicusor Dan: Sunt optimist in privinta unei candidaturi comune a opozitiei Violeta Alexandru: Suntem deschisi oricaror aliante de opozitie la PSD

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Sunt optimist in privinta unei candidaturi comune a opozitiei Violeta Alexandru: Suntem deschisi oricaror aliante de opozitie la PSD

Presedintele PNL Bucuresti Violeta Alexandru si Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR si PNL pentru Capitala, au sustinut joi o conferinta de presa in care si-au prezentat strategia de a o invinge pe Gabriela Firea. Violeta Alexandru a precizat ca formatiunea sa e deschisa in continuare la negocieri cu Opozitia pentru stabilirea de candidati comuni la locale, in timp ce Nicusor Dan a transmis sageti la conducerea PLUS. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, la sediul PNL: Cred ca varianta unei aliante electorale PNL-USR-PLUS la Bucuresti nu este exclusa

Deputatul independent Nicusor Dan a declarat, joi, ca este nevoie de un candidat unic al dreptei la Primaria Capitalei si nu a exclus varianta unei posibile aliante PNL-USR-PLUS la nivelul Bucurestiului, relateaza Agerpres.

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Ce avere are si ce a studiat

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu este inscris in partid. Astfel, liderul formatiunii liberale spera ca si alte partide vor dori sa sustina aceasta varianta. intr-un fel, am facut un sacrificiu Anuntul a fost facut de liberal astazi, in contextul unei conferinte de .

USR-PLUS: Acelasi PNL care a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan anunta saptamana trecuta ca il sustine pepesedistul Chirica

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS afirma ca Nicusor Dan si Vlad Voiculescu si echipele din jurul lor sunt gata sa-si asume lupta peste tot in Bucuresti, in toate sectoarele.

Firea, despre anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan: Noaptea mintii! Ca nuca in perete si colac peste pupaza (VIDEO)

Anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine a nuca in perete, a sustinut Gabriela Firea. Primarul general a dat de inteles ca liberalii se preocupa cu nimicuri cand altele sunt gr.

Nicusor Dan, reactie la sustinerea PNL pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Alegeri locale 2020. Sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, scrie Nicusor Dan, intr-un mesaj postat pe Facebook, aratand ca decizia liberalilor este cu atat mai importanta cu cat in interiorul partidului sunt persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce a primit sustinerea PNL pentru Capitala: Dorinta bucurestenilor de candidat unic impotriva PSD e aproape de a fi realizata

Nicusor Dan a declarat joi pe Facebook ca decizia PNL de a-l sustine pe acesta pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, in contextul in care PNL-ul are in interiorul sau persoane foarte competente pentru aceasta pozitie. Candidatul sprijinit de USR si PNL a subliniat ca bucurestenii sunt cu un pas mai aproape de a-si indeplini dorinta si de a avea candidat unic al Opozitiei pentru Capitala.

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

Cum a dat Nicusor Dan sah-mat binomului Barna-Ciolos

PNL a hotarat sa mearga pe mana lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Decizia vine in contextul in care Alianta USR-PLUS a tergiversat anuntarea sustinerii lui Nicusor Dan, Barna si Dacian Ciolos fiind reticenti fata de candidatura liderului fondator al USR.

Violeta Alexandru: PNL Bucuresti sustine in unanimitate candidatura lui Nicusor Dan; ofera garantia ca vom avea rezultatul dorit la Primaria Capitalei

Sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi seara ca biroul politic al filialei Bucuresti a decis, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Avem datoria sa ne maximizam sansele pentru obtinerea unui scor bun la nivelul Capitalei, a declarat ea, mentionand ca decizia sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan a venit dupa analizarea sondajelor efectuate in interiorul partidului.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Nicusor Dan a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Noaptea mintii!

Presa romaneasca a zilei de 27 februarie 2020 a trecut de la discutiile despre coronavirus la bomba politica a momentului, de altfel neasteptata, si anume candidatura lui Nicusor Dan la functia de primar al capitalei. Tot tavalugul a pornit dupa ce premierul demis si presedinte al PNL, Ludovic Orban a anuntat ca PNL face un .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )