Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nicusor Dan: in ultimul sondaj pe care l-am facut, cifrele erau Firea 30, eu 28, Voiculescu 12. Sunt foarte optimist, pentru ca exista o presiune publica importanta de a avea candidat unic

B1 B1,
Nicusor Dan: in ultimul sondaj pe care l-am facut, cifrele erau Firea 30, eu 28, Voiculescu 12. Sunt foarte optimist, pentru ca exista o presiune publica importanta de a avea candidat unic

Nicusor Dan a declarat ca, la ultimul sondaj pe care l-a facut, in august, Gabriela Firea avea 30%, el - 28%, iar Vlad Voiculescu - 12%. Acesta a mai afirmat ca, in ipoteza in care Opozitia din Bucuresti o sa. continuă pe B1

Cum arata ultimul sondaj pentru Primaria Capitalei, potrivit lui Nicusor Dan. Pe ce loc s-ar clasa Gabriela Firea

Nicusor Dan a facut cateva declaratii recent, cand a dezvaluit cum arata cel mai nou sondaj pentru Primaria Capitalei, dar si pe ce loc se claseaza Gabriela Firea. Totodata, acesta a oferit detalii de despre disputa sa cu Vlad Voiculescu de la PLUS, sustinand ca totul urmeaza sa se decida la nivelul aliantei. Cum arata .

Nicusor Dan o critica dur pe Gabriela Firea: La astfel de licitatii nu vin firme serioase. Eu cred ca e mai mult prostie decat aranjament Care este marele avantaj de care Bucurestiul nu profita (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, sustine ca la licitatiile organizate de actuala administratie nu se inscriu firme serioase, pentru ca acestea se anunta de pe.

Nicusor Dan, despre NEPARTICIPAREA firmelor recunoscute international la licitatiile Primariei Capitalei: Li se pun bete in roate prin criterile impuse. in Bucuresti au castigat turcii de la Otokar si Durmazlar

Nicusor Dan sustine ca firmele recunoscute international nu vor sa mai participe la licitatiile organizate de Primaria Capitalei din cauza piedicilor care li se pun de administratie. Afirmatiile lui Dan vin d.

Digi24: Razboiul dintre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu arunca n aer relatiile dintre USR si PLUS

Liderii USR si PLUS s-au intalnit luni pentru a discuta procedura prin care Alianta isi va desemna candidatii la alegerile locale din iunie 2020. Surse politice au declarat pentru Digi24. ro ca desi s-au luat cateva decizii, procesul de desemnare a candidatilor este ingreunat de situatia tensionata de la Bucuresti, unde oamenii lui Dacian Ciolos au fost nemultumiti de nominalizarea lui Nicusor Dan drept candidat al USR in competitia interna din Alianta USR-PLUS.

Claudiu Nasui, noul sef al USR Bucuresti: Nicusor Dan ramane candidatul USR pentru Capitala. Trebuie un candidat comun al opozitiei la Primaria Capitalei

Claudiu Nasui, ales presedinte al USR Bucuresti, a declarat pentru G4Media. ro ca Nicusor Dan ramane candidatul partidului la Primaria Bucuresti si anunta ca opozitia anti-PSD are nevoie de un candidat comun la alegerile locale din Capitala.

Surse: Rivalitatea dintre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu arunca in aer relatiile dintre USR si PLUS

Liderii USR si PLUS au discutat luni despre procedura prin care alianta isi va desemna candidatii la alegerile locale. Cateva decizii au fost luate, dar procesul se dovedeste a fi unul extrem de dificil, caci.

Carmen Dan: Ministrul Vela s-a facut de ras. Nu cunoaste regulamentele militare

Carmen Dan afirma ca ministrul Marcel Vela s-a facut de ras si nu cunoaste regulamentele militare, dupa ce acesta a spus ca la protestul din 10 august trebuiau folosite grenadele flash.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )