Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta, mesaj pentru Ponta: Sa se uite in frigider, va gasi urarile noastre!

B1 B1,
Olguta, mesaj pentru Ponta: Sa se uite in frigider, va gasi urarile noastre!

Lia Olguta Vasilescu a dat de inteles ca Opozitia nu ar fi reusit sa darame Guvernul Dancila daca unii fosti social-democrati nu ar fi tradat. Va imaginati scena cu Citu si Caramitru lucrand. continuă pe B1

Olguta Vasilescu i-a transmis lui Ponta sa se uite in frigider: Acolo vede mesajele noastre

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu i-a transmis, sambata, lui Victor Ponta sa se uite in frigider, pentru ca acolo va gasi mesajele transmise de PSD-isti, dupa ce din cauza tradarii lui, Partidul Social-Democrat, un partid de 40%, va ajunge in opozitie. Vasilescu i-a transmis si un mesaj facand referire la fabula Toporul si padurea, de Grigore Alexandrescu.

Victor Ponta, mesaj pentru parlamentarii care s-au intors in PSD: Le-am oferit sansa sa iasa din minciuna. Sa nu spuna ca NU au avut alternativa!

Fostul premier Victor Ponta le-a transmis deputatilor care s-au razgandit si s-au reinscris in PSD, dupa ce anterior au anuntat ca adera la formatiunea PRO Romania, ca el le-a oferit o alternativa si.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o tara fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-un mesaj transmis pe Facebook ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )