Libnet.ro
UNICEF

08:15

Orlando MINTE PUTINA loveste din nou! Florin Citu, despre ministrul DISCOTECA: A aratat inca o data ca este cel mai incompetent om care a detinut aceasta functie

B1 B1,
Orlando MINTE PUTINA loveste din nou! Florin Citu, despre ministrul DISCOTECA: A aratat inca o data ca este cel mai incompetent om care a detinut aceasta functie

Avertismentul Comisiei Europene privind posibilitatea ca Romania sa depaseasca tinta de deficit de 3% creaza ingrijorari pentru opozitia de la Bucuresti. Senatorul liberal Florin Citu este de parere ca. continuă pe B1

Vesti proaste despre sanatatea Gabrielei Firea. Unde si de ce va fi operata din nou sotia lui Pandele

Gabriela Firea se afla la Londra, alaturi de sotul ei, Florentin Pandele, pentru un consult medical. Primarul general al Capitalei va suferi o noua interventie chirurgicala la colon, dupa ce recent a mai trecut prin aceasta procedura. Gabriela Firea va fi operata din nou in urma cu 3 zile, Florentin Pandele anunta ca starea de .

Nou anunt despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

Eugen Teodorovici a facut noi declaratii despre Hotararea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba in cursul zilei de miercuri Hotararea pentru alocarea unei sume suplimentare. Eugen Teodorovici, noi vesti despre taxa auto Eugen Teodorovici a fost intrebat daca procesul pentru returnarea taxei de auto s-a incheiat. Acesta a explicat faptul ca, momentan, este in [] .

Sistemul RO-ALERT a fost pus in functiune din nou. Oamenii, atentionati sa fuga din calea apelor in Curtea de Arges

Fenomenele extreme au lovit din nou Romania. in Curtea de Arges, vantul a smuls acoperisuri, iar grindina a acoperit strazile cu un strat de gheata. in Bistrita insa, a fost cod rosu de furtuna.

Facebook intampina din nou probleme

Reteaua Facebook intampina din nou probleme. Cei mai afectati sunt cei care folosesc pagini pentru afacerile lor. Utilizatorii se plang ca nu mai pot posta nimic de cateva zeci de minute. Noile.

Un fost condamnat, prins din nou in fapt! Ce a facut barbatul la doar cateva luni dupa eliberare

Un barbat care a fost eliberat conditionat in luna noiembre a anului trecuta fost retinut din nou. Barbatul de 38 de ani din Braila, eliberat conditionat in noiembrie anul trecut, dupa ce fusese.

Trump va mari din nou tarifele pentru importurile din China

Presedintele american Donald Trump a avertizat ca va mari din nou tarifele pentru importurile din China, daca presedintele Xi Jinping nu se va intalni cu el la summitul G20 din Japonia, transmite Bloomberg.

Paolo Maldini si Zvonimir Boban fac din nou echipa la AC Milan

Doi dintre cei mai reprezentativi jucatori din intreaga istorie a clubului italian AC Milan s-au reunit pentru a pune umarul la renasterea culorilor rossonero.

Soferii de taxi din Capitala vor sa blocheze din nou centrul Bucurestiului. Ce nemultumiri au

Taximetristii vor interzicerea trotinetelor electrice. Soferii de taxi din Capitala vor sa blocheze din nou centrul Bucurestiului pentru ca Guvernul sa interzica inchirierea de trotinete electrice si.

PSD si ALDE, din nou impotriva vantului

Patru dintre partidele parlamentare au semnat, ieri, Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, propus de presedintele Klaus Iohannis, dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai. Liderii PNL, USR, Pro Romania si PMP s-au declarat de acord cu prevederile acestui pact national, care nu contravine intereselor externe si interne ale tarii noastre.

Ministrul Razvan Cuc ameninta din nou constructorul de pe lotul 2 al Autostrazii Sebes - Turda: Aveti doua saptamani sa va cautati antreprenori seriosi

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dat, joi, 13 iunie, un nou ultimatum companiei Aktor, constructorul lotului 2 al Autostrazii Sebes-Turda. Eu cred ca a trecut partea cu bataia de joc vizavi de romani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )