Libnet.ro
UNICEF

19:45

PNL sustine demiterea Guvernului Dancila! Ludovic Orban: Actuala remaniere este inlocuirea unor prosti si a unor slugi, cu alti prosti si cu alte slugi (VIDEO)

B1 B1,
PNL sustine demiterea Guvernului Dancila! Ludovic Orban: Actuala remaniere este inlocuirea unor prosti si a unor slugi, cu alti prosti si cu alte slugi (VIDEO)

Opozitia sustine ca intreg Guvernul Dancila ar fi trebuit sa plece, nu doar cei 7 ministri remaniati de Dragnea. Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a cerut demisia Vioricai Dancila. Adunity_82380 Se. continuă pe B1

Prima reactie din PNL dupa remanierea Guvernului Dancila: Dragnea i-a pastrat in functii pe cei care si-au dovedit slugarnicia

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan criticaremanierea Guvernului, afirmand ca liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a indepartat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozisi i-a pastrat pe ce.

LUDOVIC ORBAN: PNL sustine cresterea contributiei la Pilonul II la 6%

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca partidul pe care il conduce sustine cresterea contributiei la Pilonul II de pensii la 6%, conform prevederilor legislative initiale.

Ludovic Orban, despre infiintarea Fondului suveran de investitii: PNL se opune categoric acestei planificari a jefuirii companiilor de stat. Darius Valcov este mintea diabolica din spatele acestui fond(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Arad, adoptarea de catre Guvernul Dancila a unei ordonante de urgenta pentru infiintarea Fondului Suveran de.

PNL sustine cresterea contributiei la Pilonul II la 6%

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca partidul pe care il conduce sustine cresterea contributiei la Pilonul II de pensii la 6%, conform prevederilor legislative initiale.

Ludovic Orban sterge pe jos cu Guvernul: Cu siguranta, starea bugetului este CRITICA. PSD-ALDE au TOCAT BANII pe pomeni electorale

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat sambata un atac devastator la adresa actualei guvernari. Liberalul sustine ca starea bugetului este una critica si ca, de la preluarea guvernarii si pana astazi,.

Ludovic Orban a anuntat ca patru liberali s-au inscris in cursa interna din PNL pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca patru liberali si-au depus candidatura pentru in competitia interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria Generala a Capitalei, la alegerile.

Lovitura pentru Tudorel Toader: Ludovic Orban anunta ca PNL va ataca la Curtea Constitutionala OUG 92(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala legea de aprobare a OUG 92, care prevede ca ministrul justitiei este singurul care poate sesiza Inspectia Judiciara,.

PNL cere cresterea contributiei la Pilonul II de pensii. Ludovic Orban: Este sansa populatiei active, care astazi munceste, de a beneficia o pensie suplimentara (VIDEO)

Pilonul II de pensii revine in prim-plan. Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere cresterea contributiei la 6%, conform prevederilor legislative initiale. Oran este de parere ca Pilonul II de pensii este sansa.

LUDOVIC ORBAN: Vom initia propunerea de sanctionare a lui Iordache

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al partidului a decis ca liberalii sa ceara in Biroul permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD Florin Iordache cu taierea indemnizatiei pentru gesturile obscene din Parlament.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul se imprumuta de la banci fara a investi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, la Sighetu Marmatiei, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PSD-ALDE nu a lansat nicio investitie din banii imprumutati de la banci, in ultimii ani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )