Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Hotnews Hotnews,
 Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia. continuă pe Hotnews

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat premier, publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis drept candidat la fu.

Premierul desemnat incepe negocierile cu partidele. Cand vor fi depuse in parlament lista ministrilor si programul de guvernare

Premierul desemnat Ludovic Orban incepe astazi negocierile cu partidele pentru sustinerea noului Guvern, liberalii intentionand sa depuna la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare saptamana viitoare, miercuri-joi.

Culise. Ce plan are Iohannis daca Orban va fi respins de Parlament. Partidele care voteaza noul guvern

In cazul in care Ludovic Orban va fi respins in Parlament, presedintele Klaus Iohannis il va propune a doua oara tot pe liderul PNL pentru formarea Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Astfel, PSD si ProRomania, partidele care se opun PNL, fie vor vota investirea noului guvern, fie se va ajunge la alegeri anticipate. Pe de alta parte, Ludovic Orban crede ca va trece din prima. PSD va trage de timp.

Premierul desemnat incepe negocierile pentru votul de investitura: Ce liberali il vor insoti pe Ludovic Orban la discutiile cu celelalte partide parlamentare

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat de catre Klaus Iohannis, va fi insotit de Florin Citu, liderul senatorilor liberali, si Raluca Turcan, liderul deputatilor, la negocierile cu grupurile.

Ludovic Orban, despre intrarea PMP la guvernare: Exista disponibilitatea de a-si pune la dispozitie specialistii. Vom stabili nivelul de implicare (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, dupa negocierile cu PMP ca partidul condus de eugentomac este dispus sa intre la guvernare. Dupa discutia pozitiva cu deputatii din grupul.

Ludovic Orban va merge la Palatul Victoria doar dupa investirea guvernului. Liderul PNL beneficiaza, in schimb, de protectia SPP

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu isi va prelua biroul de la Palatul Victoria, in schimb beneficiaza de protectia Serviciului de Paza si Protectie SPP). intrebat, la Palatul.

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

Misiune imposibila pentru Ludovic Orban. Premierul desemnat, prins la mijloc de conditiile partidelor

Misiune imposibila pentru premierul desemnat, Ludovic Orban! Presedintele PNL este prins la mijloc intre cei care ii conditioneaza votul pentru validarea guvernului de exlcuderea din coalitie a altor formatiuni.

MUGUR ISARESCU, IN INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de reforme structurale pentru reducerea deficitelor

Ludovic Orban, presedintele PNL si propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru al guvernului, s-a intalnit, ieri dimineata, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

Ludovic Orban neaga zvonurile ca Ana Birchall ar putea fi ministrul Justitiei: Nu o iau in calcul. E membru PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a respins categoric ca Ana Brichall ar putea ramane ministru al Justitiei si in guvernarea PNL. Orban se asteapta ca ProRomana sa voteze pentru investirea noului Executiv, dupa ce au pus umarul la trantirea Guvernului Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )