Libnet.ro
UNICEF

15:45

Traian Basescu: il voi sustine fara rezerve pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. PSD va pierde si sectoarele Bucurestiului daca opozitia va propune candidati unici si acolo (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: il voi sustine fara rezerve pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. PSD va pierde si sectoarele Bucurestiului daca opozitia va propune candidati unici si acolo (VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca PSD va pierde si Primaria Capitalei, si cele de sector in eventualitatea in care opozitia la actualele administratii propune candidati unici. Fostul presedinte a laudat. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General. De altfel, Ludovic Orban a facut o conferinta de presa in care a anuntat propunerea sa partidului de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primarie, aceasta fiind insa doar o formalitate, inintea oficializarii deciziei.

Ludovic Orban: Am decis sa-l sustinem pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. E cel mai potrivit candidat

Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei. Am convingerea ca este cel mai potrivit candidat pentru atingerea obiectivelor fundamentale ale PNL, a spus liderul PNL.

Traian Basescu renunta la Primaria Capitalei. Planul prin care vrea sa o invinga totusi pe Gabriela Firea

La putina vreme dupa ce Ludovic Orban a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Bucurestiului, Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat astazi ca se retrage din cursa. Fostul primar al Bucurestiului e optimist in ce priveste candidatura lui Nicusor Dan la primarie si spune ca mizeaza pe coalizarea tuturor partidelor de Dreapta .

Basescu se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei, si saluta candidatura lui Nicusor Dan

Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat, joi, ca dupa ce PNL a decis sa il sprijine pe Nicuso.

Traian Basescu isi anunta retragerea de la Primaria Capitalei

Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat, joi, ca dupa ce PNL a decis sa il sprijine pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Bucuresti, ca el se retrage din cursa. Fostul presedinte a declarat ca nu avea o intentie serioasa pentru o astfel de candidatura.

USR-PLUS: Acelasi PNL care a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan anunta saptamana trecuta ca il sustine pepesedistul Chirica

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS afirma ca Nicusor Dan si Vlad Voiculescu si echipele din jurul lor sunt gata sa-si asume lupta peste tot in Bucuresti, in toate sectoarele.

Violeta Alexandru: PNL Bucuresti sustine in unanimitate candidatura lui Nicusor Dan; ofera garantia ca vom avea rezultatul dorit la Primaria Capitalei

Sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi seara ca biroul politic al filialei Bucuresti a decis, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Avem datoria sa ne maximizam sansele pentru obtinerea unui scor bun la nivelul Capitalei, a declarat ea, mentionand ca decizia sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan a venit dupa analizarea sondajelor efectuate in interiorul partidului.

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

PMP l-ar sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

PMP l-ar sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, daca toate partidele de dreapta ar face un front comun in acest sens. Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat insa ca o decizie va fi luata abia saptamana viitoare.

Firea, despre anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan: Noaptea mintii! Ca nuca in perete si colac peste pupaza (VIDEO)

Anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine a nuca in perete, a sustinut Gabriela Firea. Primarul general a dat de inteles ca liberalii se preocupa cu nimicuri cand altele sunt gr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )