Libnet.ro
UNICEF

08:30

Viorica Dancila a picat in Parlament la testul motiunii de cenzura. ANALIZA B1.ro: Scenarii pentru viitorul Guverului (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila a picat in Parlament la testul motiunii de cenzura. ANALIZA B1.ro: Scenarii pentru viitorul Guverului (FOTO)

Opozitia a reusit la motiunea de cenzura de joi sa demita Guvernul Viorica Dancila dupa ce au adunat destule voturi pentru a inlatura actuala putere. ro va prezinta acum mai multe scenarii pentru. continuă pe B1

Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

Viorica Dancila s-a prezentat, joi, la Parlament, alaturi de doi dintre consilierii ei cei mai controversati, adusi din acest an in aparatul de lucru al Guvernului si care au schimbat fata premierului odata cu.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului daca motiunea de cenzura va trece

UPDATEPremierul Viorica Dancila se afla, luni,in Parlament, unde se poarta negocieri intense. Viorica Dancila incearca sa-i aduca inapoi pe fostii parlamentari PSD care s-au alaturat.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului pentru motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila incearca sa adune voturi pentru ca Executivul sa supravietuiascamotiunii de cenzura. Premierul merge luni in Parlamentpentru a discuta cu parlamentarii care ar putea.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

Viorica Dancila, dupa ce a picat la motiune: Fac apel la presedinte sa vina cat mai repede in Parlament cu un nou premier (VIDEO)

Guvernul Viorica Dancila a picat joi testul motiunii de cenzura in plenul Parlamentului si a fost demis cu 238 de voturi. in prima declaratie dupa pierderea puterii, Viorica Dancila a afirmat ca spera ca.

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Dancila si promisiunile inaintea motiunii de cenzura: cum i-a facut sa revina la PSD

E vorba de o diferenta de doar cateva voturi, iar Viorica Dancila a fost dispusa sa faca orice pentru a aduce cativa parlamantari de partea PSD. Ca sa nu piarda Guvernul si functia de premier, Viorica Dancila a fost nevoita sa promita marea cu sarea tuturor celor care au fost deschisi la ideea unui vot .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )